Author Topic: Geocaching4Locus - version 2.0.3  (Read 142063 times)

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #285 on: July 10, 2013, 09:08:00 »
Hello.
Login to geocaching.com  is impossible, with this error code

"oauth_error_message=The%20given%20key%20was%20not%20present%20in%20the%20dictionary."

Can help anybody? Thanx

Motorola DEFY, CM10.1, Geocaching4Locus ver. 1.5.2.2
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11493
  • Thanked: 332 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #286 on: July 10, 2013, 09:40:08 »
hmm I just received same error on email. seems to be problem also in locus so just some problem on geocaching.com site ...

EDIT: I just tested another app and same problem ... guys on gc.com have probably bad day :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #287 on: July 10, 2013, 10:24:46 »
Interesting. :-o
Upload of the fieldnotes on GC.com was OK in the almost same time (yesterday 9p.m.). PQ download through Geocahcin Live is OK too just now. But it didn´t need log in.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11493
  • Thanked: 332 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #288 on: July 10, 2013, 10:36:53 »
you have to separate Locus and Geocaching4Locus!

both apps have separate system
- upload field notes and download PQ is feature of Locus. If this works for you, this means, you're probably already logged in Locus!
- downloading caches is feature of G4L and if G4L need from you login, this means you're not logged in in G4L
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #289 on: July 10, 2013, 17:57:58 »
I wrote e-mail to Groundspeak. I hope they fix it ASAP.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #290 on: July 10, 2013, 18:52:39 »
Message from Groundspeak:

Quote from: "Groundspeak"
Thank you for the email.  We are aware of the issue and have identified the problem.  We will be coordinating a release in the next 2 hours.  Once this release has been deployed and we have confirmed the issue is fixed we will let you know.

Thank you for your patience.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #291 on: July 10, 2013, 21:18:01 »
Problem with Sign in was fixed.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #292 on: July 11, 2013, 08:38:11 »
It works :-)   Thanx
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline wvb

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 218
    • View Profile
  • Device: Z1, Nexus 7, TrueSmart
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #293 on: July 11, 2013, 11:47:04 »
Thanks for the update.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #294 on: August 07, 2013, 20:44:57 »
Arcao, can you please check out this post - why updating cache with corrected coordinates (more than once) does not work?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: [Addon] Geocaching4Locus
« Reply #295 on: August 29, 2013, 15:37:05 »
Arcao, can you please check out this post - why updating cache with corrected coordinates (more than once) does not work?

Sorry for late answer. Fixed in version 1.5.3.
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.3.2
« Reply #296 on: August 29, 2013, 19:16:53 »
Yes now it works great, thank you.
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline FraPet

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.3.2
« Reply #297 on: September 14, 2013, 21:47:11 »
Hi,

i've got a problem using Geocaching4Locus within Locus. After choosing "Nach Locus herunterladen" (something like "download to locus") the answer is "Ein Fehler ist aufgetreten! External storage (or SD Card) is not writeable. Exception: GeochachingApiException)". This behaviour can be reproduced.

BTW Dropbox acts similar: if i 'tab' on a file, dropbox reacts with the message "Speicher ist voll oder nicht verfügbar" (something like "Memory is full or not available").
All other apps (i.e. ES Explorer) do not have an issue using the build in sd-card.

Does anyone have an idea, what the cause of this error is?


Hard-/Software:
Nexus 4, Android 4.3 (rooted with N-Cry 3.4)
Locus 2.15.1
Geocaching4Locus 1.5.3.2.

Thanks,
FraPet
 

Offline ommsen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.3.2
« Reply #298 on: December 04, 2013, 13:25:46 »
It's simply a great Addon for Locus.
I have a question to all users and/or the developers. Since the last update some icons of geocaches get a little crown (see attached screenshot). I can't find any information about this. Also can't recognize a logic behind this - seems to me it's just a flag for all downloaded caches via G4L?!?
Thanks for alle replies in advance!

greetz
Ommsen
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11493
  • Thanked: 332 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.3.2
« Reply #299 on: December 04, 2013, 13:41:27 »
"Premium only" caches ;)
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!