Díky moc, já na plánování v naprosté většině případů používám vlastní profil - přikládám. Je to už sice starší kousek, ale plánuje velmi vyváženě pro dálkové cykloturistické trasy. Pokud to neznamená velkou zajížďku tak se vyhýbá nezpevněným cestám i kopcům.Preferuje cyklostezky, ale už trochu méně cyklotrasy.
To je zajímavé, já si pamatuji, že jsem Ti tento profil vytvářel, a pak jsem myšlenky z něj použil pro template v2.7. Nedávno jsem jej hledal, ale nenašel.
Tehdy se Ti ale nakonec pro plánování tras cyklopoutí víc líbil výše uvedený, založený na fastbike.
Takže ses k němu zase vrátil. :-) ( nebo používáš oba pro různé účely ? )
Myslíš, že by šel ten parametr na omezení stoupání vložit do něj?
Samozřejmě, že by šlo, klidně jej do toho profilu přenes.
Zkusil jsem ten Tebou přiložený profil na rovinnáté trase Veselí n. M. - Kroměříž a chová se divně. Všimni si jak na snímku ...16 zbytečně ignoruje cyklostezku podél vody a na snímku ...49 zase vede trasu po rozbité cestě lesem i když podél železnice vede naprosto po rovině pohodlná cyklostezka.
No, ono se očekává, že se profil bude chovat s vysokými penalizacemi divně, a ještě divněji by se choval, kdy tam byl tvrdý zákaz.
Screenshoty tras mohou být zavádějící, důležitější jsou tabulky s hodnotami pro konkrétní úseky, pro trasu, kterou navrhuje profil, a pro trasu, kterou bys očekával.
Až tam se totiž pozná, odpovídají-li data z RD5 souborů realitě, a jestli profil pracuje tak jak má, nebo ne.
Taky šlo jen o první nástřel, je potřeba hodnoty parametrů doladit, kompromis mezi vyhýbáním se nežádoucím cestám a nenecháním se zastrašit výškovým artefaktem nebo krátkým úsekem bez asfaltu.
Sent from my Xiaomi MI A2 / Android 9, via Tapatalk