Author Topic: Pomalé spúšťanie locusu  (Read 3211 times)

Offline riman22

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • Device: Oneplus x
Pomalé spúšťanie locusu
« on: July 19, 2016, 16:58:42 »
Je to len môj problém alebo to robí viacerým. Po posledných aktualizáciach, pozorujem pomalé spúšťanie aplikácie. Aplikácií trvá dosť dlho kým sa spustí.

Odoslané z X pomocou Tapatalku

 

Offline dvzd

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 170
    • View Profile
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #1 on: July 20, 2016, 12:58:29 »
Ne.
 

Offline riman22

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • Device: Oneplus x
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #2 on: July 21, 2016, 11:09:24 »
Co nie

Odoslané z X pomocou Tapatalku

 

Offline agilka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 71
    • View Profile
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #3 on: July 21, 2016, 18:58:02 »
...no taky se mi zdá, start mám kolem 30s. Ale hlavně jsem zaregistroval to co ještě nikdy, občas se rychlý mapový přepínač jakoby zasekne, v objeveném okně se až po několika sec. zjeví v něm obsažené mapy.
Ostatní problémy jsem zatím neregistrovaný....
 

Offline riman22

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • Device: Oneplus x
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #4 on: July 22, 2016, 17:35:17 »
No presne tak aj mne sa spustí za takých 30 sekúnd

Odoslané z X pomocou Tapatalku

 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12508
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #5 on: July 23, 2016, 15:17:05 »
Zdravíčko, používáte SmartMaps v Locusu (nebo obecně v telefonu)? Dumám čím by to mohlo být a tohle je jediné co mě napadá.A jinak ten start 30 sec. - co se tam děje po tu dobu? To vidíte černou obrazovku? Pokud ne, tak např. screenshot by pomohl.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline dvzd

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 170
    • View Profile
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #6 on: July 24, 2016, 19:58:37 »
Spousti se mi cca 15 sekund, nepovazuji to za pomale, protoze starsi verze se mi drive spoustely dele. Ale od druhe sekundy do patnacte se zobrazeni zasekne na stavu 80% - Inicializuji ... Online mapy. Da se ta inicializace online map nejak vypnout, kdyz je vubec nepouzivam? Smatmaps take nemam. Pouzivam pouze jednu vektorovou offline mapu CR ulozenou v telefonu.

« Last Edit: July 24, 2016, 20:39:20 by dvzd »
 

Offline riman22

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • Device: Oneplus x
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #7 on: July 26, 2016, 21:18:09 »
Pri spúšťaní locusu mám čiernu obrazovku.
 

Offline Bucky Kid

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 304
  • Thanked: 5 times
    • View Profile
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #8 on: July 29, 2016, 07:16:03 »

Jestli máš trvale zapnuté zobrazení nějakých POI tak si je povypínej, taky mi to dělá.
 

Offline dvzd

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 170
    • View Profile
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #9 on: July 30, 2016, 07:24:07 »
Pravda, odstranil jsem POI Cykliste vitani a spousteni Locusu trva uz jen 4 sekundy. Dik.
 

Offline riman22

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • Device: Oneplus x
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #10 on: August 21, 2016, 18:41:58 »
Už to ide ako má

Odoslané z MI 4S pomocou Tapatalku

 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12508
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Pomalé spúšťanie locusu
« Reply #11 on: August 21, 2016, 20:22:50 »
Perfekt, to rád slyším pánové ...
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download