Locus Map - forum

Support => [CZ&SK] - diskuze o Locusu => Topic started by: riman22 on July 19, 2016, 16:58:42

Title: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: riman22 on July 19, 2016, 16:58:42
Je to len môj problém alebo to robí viacerým. Po posledných aktualizáciach, pozorujem pomalé spúšťanie aplikácie. Aplikácií trvá dosť dlho kým sa spustí.

Odoslané z X pomocou Tapatalku

Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: dvzd on July 20, 2016, 12:58:29
Ne.
Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: riman22 on July 21, 2016, 11:09:24
Co nie

Odoslané z X pomocou Tapatalku

Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: agilka on July 21, 2016, 18:58:02
...no taky se mi zdá, start mám kolem 30s. Ale hlavně jsem zaregistroval to co ještě nikdy, občas se rychlý mapový přepínač jakoby zasekne, v objeveném okně se až po několika sec. zjeví v něm obsažené mapy.
Ostatní problémy jsem zatím neregistrovaný....
Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: riman22 on July 22, 2016, 17:35:17
No presne tak aj mne sa spustí za takých 30 sekúnd

Odoslané z X pomocou Tapatalku

Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: Menion on July 23, 2016, 15:17:05
Zdravíčko, používáte SmartMaps v Locusu (nebo obecně v telefonu)? Dumám čím by to mohlo být a tohle je jediné co mě napadá.A jinak ten start 30 sec. - co se tam děje po tu dobu? To vidíte černou obrazovku? Pokud ne, tak např. screenshot by pomohl.
Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: dvzd on July 24, 2016, 19:58:37
Spousti se mi cca 15 sekund, nepovazuji to za pomale, protoze starsi verze se mi drive spoustely dele. Ale od druhe sekundy do patnacte se zobrazeni zasekne na stavu 80% - Inicializuji ... Online mapy. Da se ta inicializace online map nejak vypnout, kdyz je vubec nepouzivam? Smatmaps take nemam. Pouzivam pouze jednu vektorovou offline mapu CR ulozenou v telefonu.

(https://s31.postimg.org/bqwq2yvl7/IMG_20160724_195408.jpg)
Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: riman22 on July 26, 2016, 21:18:09
Pri spúšťaní locusu mám čiernu obrazovku.
Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: Bucky Kid on July 29, 2016, 07:16:03
(https://s31.postimg.org/bqwq2yvl7/IMG_20160724_195408.jpg)

Jestli máš trvale zapnuté zobrazení nějakých POI tak si je povypínej, taky mi to dělá.
Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: dvzd on July 30, 2016, 07:24:07
Pravda, odstranil jsem POI Cykliste vitani a spousteni Locusu trva uz jen 4 sekundy. Dik.
Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: riman22 on August 21, 2016, 18:41:58
Už to ide ako má

Odoslané z MI 4S pomocou Tapatalku

Title: Re: Pomalé spúšťanie locusu
Post by: Menion on August 21, 2016, 20:22:50
Perfekt, to rád slyším pánové ...