Author Topic: Smart Maps  (Read 43239 times)

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12475
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #60 on: July 16, 2012, 20:55:59 »
jojo tomu rozumím, Locus prostě nenajde root adresář SmartMaps. Což je ale divné protože systém který na vyhledávání používám prostě standartně musí fungovat. No to Samsung zase něco udělal ... zkus prosím tohle, mělo by to fungovat https://dl.dropbox.com/u/8015949/2.5.2.2.apk
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline ormoru

  • Expert
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #61 on: July 17, 2012, 08:13:27 »
Mám ještě jiný dotaz k SmartMaps. Nabízejí podrobné 1:10000, turistické 1:25000 a silniční 1:100000. I když jsou všechny nainstalované, musí se mezi nimi přepínat. V originální smartmaps aplikaci se automaticky zoomuje mezi nimi. Šlo by toto i v Locusu?

Díky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12475
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #62 on: July 17, 2012, 08:32:38 »
je to rozhodně v plánu. V Locusu to není tak snadné, ale nějaký postup vymyslím, takže ano, je to funkčnost která rozhodně musí být a bude :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline slza14

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #63 on: July 17, 2012, 10:56:31 »
Díky moc. Už mapy ze smartmaps šlapou. A teď se ještě zeptám. Bylo by možno udělat fičuru, že bych celý adresář locus přesunul na sd kartu? Tedy, že by umístění nebylo /mnt/sdcard ale /mnt/extSdCard. Přeci jenom vnitřní pamět se rychle plní a na sd kartu bych si mohl nakopírovat všechny mnou vytvořené mapy. Díky za super podporu
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12475
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #64 on: July 17, 2012, 11:01:11 »
super ...

jinak tohle by mělo už fungovat s tou test verzí co jsem ti posílal. Ale jakmile to uděláš tak ti přestane korektně fungovat Pro verze co máš. Takže počkej na další release a pak bez problému vezmi celý Locus adresář a dej ho na kartu a bude to šlapat
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline slza14

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #65 on: July 17, 2012, 19:58:17 »
Super, šlape to jak má z sd karty. Ta free verze má plnou funkčnost do konce měsíce, tak do té doby snad upgrade bude ke stažení. Jinak jsem chtěl poděkovat za super přístup a kamaráda co také začíná s geocachingem jsem už přesvědčil do zakoupení plné verze. Tak ještě jednou díky a ať se daří.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12475
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #66 on: July 18, 2012, 07:44:55 »
no není zač, ať se daří i tobě při používání a děkuji za "přesvědčení" :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #67 on: July 28, 2012, 10:06:42 »
To jsem z toho jelen, zase to nefunguje :(
Stalo se to takto: Smartmaps Navigator (nebo jak se to jmenuje) se aktualizoval na novou verzi 2.0.4 a něco se pokazilo. Aplikace přestala vidět nainstalované mapy. Tvařila se jako Free verze. Hned jsem zkusil kouknout do Locusu a ani ten mapy nevidí :-(
Problem se Smartmaps jsem vyřešil downgradem na nižší verzi, ale mapy v Locusu se již neobjevily. Asi někde visí info o tom, že offline mapy nejsou s funkční licencí, ale nepomohla ani reinstalace Locusu. Zatím jsem nezkoušel smazat vše, co má s Locusem něco společného, možná by stačilo smazat jen nějaký konfigurační soubor.
Při startu Locusu se ten táří, že tam mapy jsou, takový ten přehled načítaných map proběhne, ale v osobních mapách se nezobrazí.

Díky za každou radu
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12475
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #68 on: July 28, 2012, 10:23:51 »
no to je hezký, co tam kluci zase vyvádějí. Na jakou verzi jsi u SmartMaps přešel? V locusu nemá moc co viset, jakmile jdou mapy ve SM, měly by prostě i v Locusu, přeinstalace by na tohle neměla mít vliv ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: Smart Maps
« Reply #69 on: July 28, 2012, 14:10:07 »
Tohle je dotaz na podporu Smartmaps. Já jsem teď nakupoval nové mapy ve fomrátu MPX, původní byly v MAP, nově aktivoval a po této aktivaci proběhla aktualiazce SmartMaps a vše je v pořádku.
Pokud máš k dispozici avé původní aktivační kódy, zkusil bych komplet odinstalovat a smazat z karty složku SmartMaps , zálohovat si jen složky s mapama a bodama /pokud je používáš/ , instalovat znovu a znovu aktivovat.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #70 on: July 28, 2012, 17:18:37 »
Quote from: "menion"
no to je hezký, co tam kluci zase vyvádějí. Na jakou verzi jsi u SmartMaps přešel? V locusu nemá moc co viset, jakmile jdou mapy ve SM, měly by prostě i v Locusu, přeinstalace by na tohle neměla mít vliv ...

no byl to Smartmaps Navigator pro Android, verse 2.0.3, automatický upgrade na 2.0.4. Pak to neslo. Z podpory mi poslali apk 2.0.2 (2.0.3 nikde neměli) a jelo to. Ale Locus ne :(
Locus PRO 2.5.4
Finta s přidáním adresáře s mapama nefunguje (jak jsi někde psal, ani by neměla).
Bohuzel to resim z dovolené po mailu, nejjednodussí by bylo tablet vzit a zajit tam s ním, ale to ještě týden nebude možné, teď už mohu alespoň k netu, doposud jen po tlf rychlosti nulanulaprd
« Last Edit: July 28, 2012, 17:25:28 by micska »
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #71 on: July 28, 2012, 17:19:58 »
Quote from: "Kroko_CZ"
Tohle je dotaz na podporu Smartmaps. Já jsem teď nakupoval nové mapy ve fomrátu MPX, původní byly v MAP, nově aktivoval a po této aktivaci proběhla aktualiazce SmartMaps a vše je v pořádku.
Pokud máš k dispozici avé původní aktivační kódy, zkusil bych komplet odinstalovat a smazat z karty složku SmartMaps , zálohovat si jen složky s mapama a bodama /pokud je používáš/ , instalovat znovu a znovu aktivovat.

no, vím, že jsem jednou tohle nějak zkoušel a moc se mi to nedařilo (nová aktivace neproběhla), takže zatím počkám
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12475
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #72 on: July 28, 2012, 17:34:11 »
no tak to je pak problém asi celkem snadný jak tak koukám http://docs.locusmap.eu/doku.php/cz:sho ... rtmaps_10k

"SmartMaps version (min): 2.0.3 " - potřebuješ novější verzi SmartMap, tahle starší ještě s Locusem nespolupracuje, bohužel
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #73 on: July 28, 2012, 19:26:20 »
Quote from: "menion"
no tak to je pak problém asi celkem snadný jak tak koukám http://docs.locusmap.eu/doku.php/cz:sho ... rtmaps_10k

"SmartMaps version (min): 2.0.3 " - potřebuješ novější verzi SmartMap, tahle starší ještě s Locusem nespolupracuje, bohužel

Tak to je ta lepší zpráva :), tedy je jista nadeje, ze to jeste pujde ;)
Takto jsem to nezkoumal,prtože z podpory z Smartmaps jsem měl toto vyjadření (asi tedy ne zcela přesné ;) ): "...nicméně i 2.0.2 by měla být s Locusem kompatibilní..."

Hezky den všem!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12475
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #74 on: July 28, 2012, 19:32:59 »
aha tak koukám že kolegové mají špatné info a je tedy třeba verze 2.0.3 :) Nicméně ještě bych to klidně risknul a updatoval smartmaps z webu a pak aniž bych je spustil, bych spustil Locus a mělo by to šlapat. Jestli mapy fungují tak je jen třeba mít tu správnou verzi kterou ale nemusíš spouštěť. Přinejhorším si dáš zpět tu 2.0.2
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download