Author Topic: Smart Maps  (Read 43150 times)

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #45 on: July 09, 2012, 14:14:28 »
:) Mě to reportoval už někdy v pátek Krokodýl ale ještě jsem se k tomu nedostal. Divný že mě se to na žádném zařízení neděje ale rozhodně to do dalšího releasu otestuju a opravím
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #46 on: July 09, 2012, 14:30:26 »
Quote from: "menion"
:) Mě to reportoval už někdy v pátek Krokodýl ale ještě jsem se k tomu nedostal. Divný že mě se to na žádném zařízení neděje ale rozhodně to do dalšího releasu otestuju a opravím
Mně to dělá telefon Motorola DEFY vždy (Android 2.3), tablet občas (ICS) :-o
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #47 on: July 09, 2012, 14:48:53 »
Ještě jedna věc. Je schválně, že při užití offline Smartmaps nefunguje zámek měřítka zobrazení?
Lze zvětzšovat a zmenšovat (myslím, že 3x přiblížit i 3x oddálit mapu), tlačitkem fixu zvětšení se vrátím k zobrazení 1:1, ale nelze "uzamknout" zvětšení. Díky
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: Smart Maps
« Reply #48 on: July 09, 2012, 15:00:38 »
To neosuvisí s mapami, ale s novou funkcí aplikace, kdy je automaticky zapnuto zoomování i do "zamčených" úrvoní. Taky mě to zarazilo ale Menion poradil "menu > nastavení > mapa - ovládání > Automatický zoom-lock" , vypnul jsem automatiku a šlape hezky postaru :-)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline Lugen

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 89
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #49 on: July 10, 2012, 14:56:15 »
Taky jsem se to pokusil vypnout, rezpektive odškrtnul jsem, ale stále mi to zoomuje. I po vypnutí, zapnutí aplikace...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #50 on: July 10, 2012, 15:19:52 »
tak prosím zkuste tohle https://dl.dropbox.com/u/8015949/2.5.1.6.apk

1. je tam ještě upravený ten "Auto zoom-lock", takže pokud je v nastavení vypnutý, mělo by to zoomovat jako dříve
2. zkuste jestli si appka pamatuje korektně poslední offline smartmaps mapu. Tím že mi to všude funguje, tak to nemůžu pořádně otestovat ale změny by mohly pomoci
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Lugen

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 89
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #51 on: July 10, 2012, 15:59:51 »
...aaa trochu se omluvám za zmatky, to zoomovaní mi blbne v normálních mapách sqlitedb , smartmaps nemám, ale to je asi stejný. (Verze Locus Pro 2.5.1.) V té free 2.5.1.6 je to už v pořádku  ;)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: Smart Maps
« Reply #52 on: July 10, 2012, 19:13:24 »
Výborně, zoom funguje, ale to mi po odškrtnutí v menu na EVO 3D chodilo , ale hlavně si pamatuje i  poslední otevřenou Smartmaps mapu.

Edit: Ojoj, tak předčasný jásot ... při dalším spuštění opět poslední online :-(
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline novsta

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
  • Device: Haier W910
Re: Smart Maps
« Reply #53 on: July 11, 2012, 11:30:11 »
Mám legální SmartMaps,měl jsem je mastaveny v Offline mapách. Po pslední verzi Locusu
se mi v "Osobní" objevily podruhé se stejným uložením:
/mnt/sdcard/Smartmaps/maps
Mohu jednu smazat?
Děkuji
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #54 on: July 11, 2012, 11:39:01 »
nemáš jedny přidané přes "+" tlačítko nahoře? předpokládám že ano, takže doporučuju v těch ručně přidaných mapách tuto lokaci odebra
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline novsta

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
  • Device: Haier W910
Re: Smart Maps
« Reply #55 on: July 13, 2012, 11:14:42 »
Smart maps jsem měl připojené přes "+" a po aktualizaci Losus mi přibyl další odkaz.
Prosil bych o radu jak tento odkaz zrušit.
Dík
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #56 on: July 13, 2012, 11:19:30 »
tak opět klinout na "+", pak najít uloženou cestu, kliknout na ní a vybrat "smazat". Pak restartovat Locus a mělo by to být v pořádku
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline slza14

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #57 on: July 16, 2012, 15:35:21 »
Dobrý den, chtěl jsem poprosit o radu či opravu. Mám samsung galaxy s3 a mám koupené SmartMaps, data jsou nahrané na externí sd karte a Locus Pro je bohužel nevidí. Umí je načíst, když smartmaps zkopiruji z externí sd (/mnt/extSdCard) do vnitřní paměti (ta se ukazuje jako mnt/sdcard), ale tím pádem se mi nenačtou placené mapy, které jsou vázány na konkrétní sd kartu. Bylo by možné nastavit aby si locus pro ty smartmaps šahal i na externí sd? Ideálně kdyby si i pro mnou vytvořené mapy šahal krome mnt/sdcard/Locus/maps i do mnt/extSdCard/Locus/maps.

Předem díky za odpověď či zapracování
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #58 on: July 16, 2012, 17:01:11 »
Zdravím,
  dívám se na to a je možné že se správně nevyhledává kořenový adresář SmartMaps. Myslíš že můžeš vyzkoušet tuhle test verzi, jak ti to bude fungovat s ni? Jen upozorňuju že se instaluje jako Free verze aby jsi to pak netestoval na aktuální Pro

https://dl.dropbox.com/u/8015949/2.5.2.1.apk
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline slza14

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #59 on: July 16, 2012, 19:33:06 »
No bohužel nenačte. Když složku smartmaps přesunu z /mnt/extSdCard do /mnt/sdcard tak to mapy smartmaps (jen ty neplacené). Já jsem ji dnes psal na podporu a oi v poslední verzi dělali nějaké úpravy právě kvuli samsung galaxy S3, protože jak koukám oni to mají pojmenovaný nějak divně a pomalu žádná aplikace neumí ukládat u tohohle telefonu na externí sd.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »