Author Topic: Smart Maps  (Read 42565 times)

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: Smart Maps
« Reply #120 on: August 28, 2012, 22:48:40 »
Luxus .. šlape to
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline ormoru

  • Expert
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #121 on: August 30, 2012, 08:17:16 »
Tak jsem nasel dalsi problem s duplikaci meritka a tim padem zablokovani zoomovani. Jedna se o OSM mapy od SM. Zacnu zoomovat na meritko 1:40000 a na 25 a 10 se jiz nedostanu. Soubory nemaji koncovku mpx, ale mxo a jsou ve stejnem adresari (smartmaps/maps). Proto me napadla takova myslenka.

Lide stejne moc netusi, jakou mapu v 25 a 10 meritku si zvolit. Respektive netusi, kde presne konci ta oblast. Zvoli nejakou a pak se odsunou/odzoomuji na potrebne misto. Proto by bylo jednodussi v map managerovi to sjednotit jako jednu mapu SmartMaps (mpx) a SmartMapsOsm (mxo). Tim by bylo snazsi i dostat ty mapy do rychleho prepinace map. Pri vyberu mapy by si locus pamatoval posledni zoom a misto. Pripadne by vycentroval mapu nekam do defaultu.

Jeste ty mxo soubory nemaji v map managerovi ikonku ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12437
  • Thanked: 762 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #122 on: August 30, 2012, 08:28:15 »
na ikonku kouknu nicméně tohle nezoomování jsi zkoušel v té test verzi Locusu?

a teda nenapadlo mě že někdo bude chtít používat SM OSM mapy v Locusu :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline tomaslizner

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Smart Maps
« Reply #123 on: October 21, 2012, 01:46:34 »
Ahoj, nějak jsem nikde nenašel jasně uvedeno, jestli Locus se smartmaps (konkrétně 1:10 000m ale ideálně i další měřítka) umí offline vvyhledávání adres a bodů zájmu v těchto mapách, jako to umí ta jejich smartmaps aplikace. To je jediná překážka, co mě zatím drží od koupě. Díky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12437
  • Thanked: 762 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart Maps
« Reply #124 on: October 21, 2012, 09:46:30 »
Zdravím Tomáši,
  info je uvedené přímo v locus store nebo tady (což je ta samá stránka) http://docs.locusmap.eu/doku.php/cz:sho ... rtmaps_10k

<queue>
 Co to znamená?

V zařízení je nainstalována jak aplikace SmartMaps, tak aplikace Locus, cílová pamět (pam. karta nebo interní) obsahuje složku SmartMaps s mapovými podklady. Z této složky pak Locus zobrazuje podklady (žádná jiná data nebo funkce).
</queue>

pro adresy, navigaci, body atd., se používají zase další externí soubory a formáty a ty v locusu podporované nejsou. Ani zatím nejsou plány na přidání podpory
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download