Author Topic: Geocaching4Locus - version 2.0.3  (Read 141327 times)

Offline Roland Welten

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #330 on: May 27, 2014, 10:29:32 »
There's a issue with my (premium) account.  With another account it works fine.

What can I do? Wait a day or two?
« Last Edit: May 27, 2014, 10:31:07 by Roland Welten »
 

Offline CaptKaos2

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
    • View Profile
  • Device: Samsung Galaxy S3, Nexus 7
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #331 on: May 27, 2014, 13:26:36 »
Roland
How many caches have you downloaded in the last 24hrs. There is a limit( 6000), and GC.com will not load any more till the 24 hr period is up. Saying that, I have only reached the limit once and I had an on-screen warning telling me so.
My SGS3 works ok.
 

Offline Roland Welten

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #332 on: May 27, 2014, 14:55:39 »
The problem is solved. Probably a problem with the servers at geocaching.com

I don't think I have more downloaded then the limit, the problem is solved within 24 hours.

Thanks for the help.
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11473
  • Thanked: 323 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #333 on: May 27, 2014, 15:00:57 »
perfect. Hope they prepare for us something big, because last months, every week are some troubles ...
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #334 on: June 01, 2014, 08:20:20 »
Yesterday I updated G4L since google play offered the update, to version 1.5.4.3 (as displayed in preferences). In the changes, there was "fixed handling of corrected coordinates" so I went to check if it works according to the steps we discussed earlier but it still does not work :(
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline Jari Kuusisto

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #335 on: June 04, 2014, 17:37:15 »
What I would like to see is corrected coordinates in live map.
Sometimes I just drive around and find caches along a random route. I have never been able to see the final coordinates directly in live map, had to enable it from cache waypoints. Now even that is broken. Any kind of zooming or moving will update the cache and reset the mystery to its original coordinates. Have I broken something or what?
 

Offline c.s.g.

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 315
  • Thanked: 24 times
    • View Profile
  • Device: Samsung Galaxy Note 4
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #336 on: June 19, 2014, 10:35:05 »
Hello,

is it possible to show the current filter settings of "Cachetyp", "Behältergröße", "Schwierigkeitswertung" und "Geländewertung" below the menuitems found in the "Einstellungen -> Filter" dialog without having to click on the correspnding menuitems?

For example:
Cachetyp
Trad, Multi, Myst
or
Schwierigkeitswertung
(1)-(3)

Or could this be "easily" implemented?
Sorry, I have only the german captions of the menuitems present.

c.s.g.
 

Offline Leeds Tyke

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #337 on: June 30, 2014, 23:14:47 »
Can I ask again. I see the maximum number of caches around a point that can be downloaded is set at 200. I believe the api limit is 6000 so I was wondering why the limit is 200 and could it be increased?
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #338 on: July 02, 2014, 18:40:33 »
Can I ask again. I see the maximum number of caches around a point that can be downloaded is set at 200. I believe the api limit is 6000 so I was wondering why the limit is 200 and could it be increased?
+1. For example, for Bratislava it is not nearly enough and I have to download caches more times and then there are duplicates which I choose to overwrite (so more caches is downloaded than really needed).
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline Leeds Tyke

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.4
« Reply #339 on: July 11, 2014, 11:15:57 »
Just noticed that in the latest version of G4L (1.5.5) the download limit has been increased to 500. Thanks. Much appreciated!!
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.4
« Reply #340 on: July 11, 2014, 12:05:04 »
It's only beta just now. But yes, I increased it.
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11473
  • Thanked: 323 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.4
« Reply #341 on: July 13, 2014, 21:28:15 »
Perfect, I also miss it a lot.

One small suggestion from my side - keep limit on 2.X devices on 200. Memory limits are too strict on old Androids and with 500 - I'm worried, that OutOfMemory should be more then often.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.2
« Reply #342 on: July 14, 2014, 18:15:24 »
Yesterday I updated G4L since google play offered the update, to version 1.5.4.3 (as displayed in preferences). In the changes, there was "fixed handling of corrected coordinates" so I went to check if it works according to the steps we discussed earlier but it still does not work :(
Handling of corrected coordinates is still not fixed in latest version. Is something going to be done with it?
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11473
  • Thanked: 323 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.4
« Reply #343 on: July 17, 2014, 09:27:33 »
Mek, what exactly is the problem?

If you do what Arcao wrote here http://forum.locusmap.eu/index.php?topic=549.msg28435#msg28435 , you don't get Locus cache on corrected coordinates?
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Geocaching4Locus - version 1.5.4.4
« Reply #344 on: July 30, 2014, 21:36:52 »
No, I do not.
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!