Také jsem si chtěl povzdechnout na logování data keší a všiml jsem si tohoto vlákna. Přiznávám, absolutně nechápu, v čem může být tak zásadní problém na straně GS spočítat dobře datum. Kdyby se psal rok 1980, neřeknu ... ale dnes ?? Také jsem narazil na problém, že keše, které loguji z Locusu ráno (např. 6:56 UTC), tak jsou pak v listingu zažazeny o jeden den dříve a bohužel se to promítne i do všech statistik. Nálezy jsem měl jen během jednoho dne a ve statistice se mi chybně objevily dva po sobě jdoucí dny strávené odlovem keší. :-( Ověřoval jsem GPX soubor, tam je to samozřejmě ok, Locus se podle mého jednoznačně chová dobře, ale ... Neříkám to rád, také je mi to proti srsti, ale asi bych se skoro přimlouval, kdyby interně Locus s časem pracoval, ale logoval to s fixním časem, např. 12:00 UTC, jak to asi dělá c:geo. Ideálně konfigurovatelně - tak jako tam byl v konfiguraci ten časový posun, tak volitelně zadat logování s "fix" časem. Nezkoušel jste v tomto duchu někdo vznést dotaz přímo na fóru GS ?