Main Menu

New forum design

Started by jusc, August 27, 2013, 11:55:54

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

balloni55

QuoteI´missing the attachments like screenshots

    also here:

http://forum.locusmap.eu/index.php?topic=301.msg22964#msg22964
Hi menion,
these problem was solved on 27.8. and the pictures in old forumposts were displayed, but now there is once again only the download possible
LMC 3.70.0 AFA
Locus Map 4.21.1.1 Gold AFA
LMC User ID c8b19276f
LM4 User ID e06d572d4
  •  

stebu

No problems for me!?

I'm running Win7 and Chrome (latest version, I guess)
  •  

tramp20

Sony Xperia Z1c     Android 11 LOS 18.1
Sony Xperia 5 ii      Android 12
Samsung S23 Ultra Android 14

User ID acc406201
  •  

tramp20


The time zone is still wrong: instead  16:00 the forum shows 17:00.
Sony Xperia Z1c     Android 11 LOS 18.1
Sony Xperia 5 ii      Android 12
Samsung S23 Ultra Android 14

User ID acc406201
  •  

tommi

Edit of a previous post doesn't work for me with tapatalk (or I am too stupid for it).
  •  

voldapet

Quote from: tramp20 on September 03, 2013, 16:14:48

The time zone is still wrong: instead  16:00 the forum shows 17:00.

Please go to the Profile > Account Settings > Modify Profile > Look & Layout > Set Time offset
  •  

jusc

Quote from: tommi on September 03, 2013, 21:04:25
Edit of a previous post doesn't work for me with tapatalk (or I am too stupid for it).
I "deleted" the forum from Tapatalk and did a research for Locus. I had to log in one more.  It works without problems as far as I can see.
Regards J.
  •  

Henk van der Spek

Chrome is worse than IE for me, look at the """".
Motorola G82 5G 6/128 Android 13 and Motorola Moto G73 5G 8/256 Android 13
  •  

mambofive

Quote from: Henk van der Spek on September 04, 2013, 11:38:58
Chrome is worse than IE for me, look at the """".
Firefox and Chrome look both o.k. for me - do you use a zoom factor different from 100% in Chrome?
  •  

Henk van der Spek

No, standard 100% zoom. And this is really the only webpage where I have this problem. I ditched IE8 for this reason because nearly always is has this softening effect on text, see example's:
Motorola G82 5G 6/128 Android 13 and Motorola Moto G73 5G 8/256 Android 13
  •  

stebu

Quote from: stebu on August 27, 2013, 23:09:15
Quote from: gynta on August 27, 2013, 22:42:32
use

http://forum.locusmap.eu/index.php?action=unread
Thanks, that looks better!


But still doesn't solve the automatic forwarding to search from this URL?
I edited the NAME of the bookmark, not the URL  :o
Now the forum opens up just how I want it! Thanks again!
  •  

balloni55

today i write first time a PM in new forumdesign.
two things i cannot find:
- i find no posibility to attache a file :-[
- i only see  PM´s from me send, from the old forum and not the newone :-[

please show me the way, perhaps i am blind 8)
LMC 3.70.0 AFA
Locus Map 4.21.1.1 Gold AFA
LMC User ID c8b19276f
LM4 User ID e06d572d4
  •  

tommi

Quote from: balloni55 on September 07, 2013, 20:03:14
today i write first time a PM in new forumdesign.
two things i cannot find:
- i find no posibility to attache a file :-[
- i only see  PM´s from me send, from the old forum and not the newone :-[

please show me the way, perhaps i am blind 8)
same problems, +1
  •  

jusc

I cannot find my new sended messages too. +1
Attachments? That seems to be a configuration problem of the used client. As written before, with another client it isn´t possible to attach images, nor with IE, Firefox, nor with Chrome etc.
With this client it works as you can see.

Regards J.
  •  

tramp20

Quote from: jusc on September 08, 2013, 10:56:28
Attachments? That seems to be a configuration problem of the used client. As written before, with another client it isn´t possible to attach images, nor with IE, Firefox, nor with Chrome etc.

Do you use NoScript with FF? If yes you have to allow mod.postimage.org in NoScript.
I had the same problem.
Sony Xperia Z1c     Android 11 LOS 18.1
Sony Xperia 5 ii      Android 12
Samsung S23 Ultra Android 14

User ID acc406201
  •