Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ruderik

Pages: [1]
1
Troubles & Questions / Re: GC Live problem
« on: September 24, 2012, 13:21:55 »
Yup, tried that but no joy. As I was heading off on holiday I thought it was easier to upgrade my Xoom to JB which did the trick. Kinda overkill but I was meaning to do it anyway. Thanks for the suggestion.

2
Troubles & Questions / GC Live problem
« on: September 11, 2012, 09:54:02 »
I am having a problem with the Geocaching Live functionality of Locus on my Xoom.

Tapping the GC Live button, it says working then brings up the error Login unsuccessful message. Tapping the Login button again at the bottom of the error window, just repeats the process of a brief working message, followed by the same error message. I never get a browser window popping up. I definitely have an internet connection - I have tried a couple of different networks. It works fine on my Samsung S3 using the same connection. I have rebooted and reset and reinstalled and am at a loss. I'm sure it used to work. This has now been occurring for several consecutive days. Interestingly enough the process works fine for the Geocaching add-on using the API - the browser windows DOES pop up when signing out and then in again..

From the attached SendLog it looks as though there is an error with the GC token. Is there a way of directly deleting this? I have root access. Any thoughts appreciated.

3
Add-ons / Re: Addon - Geocaching
« on: August 17, 2011, 13:23:12 »
Nice to see the API version (1.3.5) released - it seems to take much longer to download 200 caches than with GSAK API (using wifi connection). Maybe API is throttled.

Not sure if it happened with old version but my own hides are displayed regardless of whether hide finds option is selected. A hide Hides Option would be useful.

Keep up the excellent work.

4
Had a quick look at this but my German is pants. This message is most likely generated by the cartridge and coded by the creator (rather than the WhereYouGo app). They must be doing some check that fails and thinks that you are trying to play on the PC emulator. A lot of coders check the altitude as the PC emulator always returns zero (I think). Judging by the fact that this cartridge has a timed section as well to see if you are trying to play at home, I would think it is probably best to contact the cartridge creator. Once you have found what check is failing you can find out what you need to do. You could always try a GPS app such as GPS Status to see what values are being returned. It may also help if you get a satellite lock using such an app before starting the cartridge.

5
Add-ons / Re: Addon - Geocaching
« on: June 30, 2011, 14:42:03 »
FANTASTIC addon. It took a while to find where to add in my GC login details but it works brilliantly showing only caches I haven't found or own. The fact that complete listing selection gives browser or other apps (such as the GC one) means you really don't need the download each listing which would probably hit the GC site a bit much and take much longer. Well done. 5 stars well earned in the market. The only slight improvement I can think of at this stage is that it would be good to have access to the addon from somewhere more convenient.

6
Troubles & Questions / Re: Import GPX problem in 0.9.10
« on: February 03, 2011, 21:21:52 »
Thanks for sorting that so quickly.

7
Troubles & Questions / Import GPX problem in 0.9.10
« on: February 03, 2011, 01:43:46 »
Hey

When importing caches from either a GSAK generated GPX or one direct from GC results in caches with zeros for coords - so they are all on the equator on top of each other. The rest of the GPX info is fine. I was have probs creating categories in 0.9.9, so not sure if they is hung over from that.

Also deleting a category, then re-creating one shows the same no of caches as before the deletion (although there are no POI in the actual category). Exiting the app results in the count being correctly reset to zero on restart. Dunno if that is related either.

Not had this problem on Desire HD on standard ROM before.

Any ideas?

Love the app. :)

Pages: [1]