Author Topic: Locus / c:geo  (Read 2556 times)

Offline atnarfus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Locus / c:geo
« on: July 28, 2011, 22:47:03 »
Pro geocaching v offline režimu používám kombinaci Locusu a c:geo. Oba softy jsou super, ale poslední dva týdny se mi stává, že když v c:geo vyberu cache, dám navigovat a z menu zvolím Locus, tak se mi někdy cache na mapě neukáže. Střed obrazovky je sice v místě cache, ale ikonka tam není. Nebo se tam vykreslí hnědá ikonka která je jako výchozí v Locusu pro uložené body. Normálně se ale má zobrazit bublina s barevnou ikonou podle typu cache. Celé to několikrát opakuji až to dostane rozum.
Netuším jestli je chyba v jenom nebo ve druhém. Zatím jsem ani nedokázal vypozorovat něco logického proč se problém objeví a proč to zase začne fungovat jak má.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline stebu

  • Expert
  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 252
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: Xcover 2
Re: Locus / c:geo
« Reply #1 on: July 29, 2011, 00:45:25 »
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline atnarfus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Locus / c:geo
« Reply #2 on: July 29, 2011, 13:46:13 »
Díky za nakopnutí správným směrem. Myslel jsem, že je to vyloženě problém jenom v kombinaci s c:geo, proto jsem hledal pouze tento termín.
Vyzkouším, jestli pomůže vypínání GPS před ukončením aplikace. Mám pocit, že to dělá až aktuální verze 1.9.4. Předtím jsem se s tím nesetkal.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline stebu

  • Expert
  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 252
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: Xcover 2
Re: Locus / c:geo
« Reply #3 on: July 29, 2011, 14:06:23 »
žádný problém!
I really don't know more than ANO/NE in czech ;)  But Google translate seems to work well.
Cheers, stebu
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »