Vestavěná geocaching živá mapa

Started by lukasMK, February 26, 2024, 07:13:32

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Menion

Díky moc za odhalení problému. Opraveno ...
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •  

lukasMK

Zatím jsem si v novém filtru (mimochodem hodně dobrá práce) všiml, že filtr u keší (červená, zelená) to bere naopak. Příklad, nalezené keše zelená, zobrazí nenalezené keše. Podle mě to funguje naopak?
  •  
    The following users thanked this post: Menion

Menion

Je to tak, pardón. Opraveno v právě vydané RC4 verzi.
  •  

lukasMK

Z nějaké důvodu se mi u keší začaly souřadnice defaultně zobrazovat v desítkové verzi WGS, je to záměr?
  •  

Menion

Není, nic se tu neměnilo. Prosím o kontrolu v nastavení apky, kde se formát souřadnic vybírá.
  •  

lukasMK

Quote from: Menion on April 17, 2025, 07:42:08Není, nic se tu neměnilo. Prosím o kontrolu v nastavení apky, kde se formát souřadnic vybírá.
Ano, je to zvláštní, ale jakoby jste volby ve formátu souřadnic přejmenovali. Volba, kterou jsem tam měl já, už v možnostech nebyla, tak jakobych neměl vybranou žádnou. Znovu jsem vybral, uložil a je to OK. Díky.
  •  

geo marbes

Quote from: Menion on April 17, 2025, 07:42:08Není, nic se tu neměnilo. Prosím o kontrolu v nastavení apky, kde se formát souřadnic vybírá.

Tak já hlásím, že dneska jsem přišla na to, že i mě se souřadnice ukazují v "neGC" formátu. Jdu pátrat,kde to přenastavit.

Edit: hotovo! V nastavení se to tvářilo, že je vše v pořádku, ale v detailu i WPT keše byl formát špatný. Stačilo v nastavení skočit vedle na jiný formát, pak zase na ten správný a po opětovném zobrazení detailu keše je vše ok. Nechápu!
  •  

Menion

A už vidím chybu. Díky, pro ostatní opravím.
  •  
    The following users thanked this post: geo marbes