Vestavěná geocaching živá mapa

Started by lukasMK, February 26, 2024, 07:13:32

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

geo marbes

Díky moc! Jak přidat tlačítko na panel vím, jen jsem nevěděla, jak by se mělo jmenovat, protože v nabízených tlačítcích jsem nic jako živou mapu nenašla. Každopádně díky za pomoc a už to tu nebudu zaplevelovat, aby původní sdělení nezapadlo  ;)
  •  

Menion

@lukasMK
aktivní Live maps > dal jsem si tlačítko do funkčního panelu a budu to sledovat

nalezené atd ve filtru > no tohle úplně snadno nerozhodnu. Mě to upřímně takto dává smysl, protože je vše na jedno místě, vše vím kde hledat. Modifikace "Zobrazit nalezené" je na tři kliky, tedy nic hrozného podle mě.

@geo marbes
přidat to postraního panelu se povedlo?
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •  

geo marbes

Povedlo, díky vydatné pomoci Lukáše to mám přesně tak, jak jsem chtěla!  :D

Jinak potvrzuji, že ten překlad (např. hintu) opravdu nefunguje, translator se sice otevře, ale zůstává prázdný a text tam dostanu jen skrz nakopírování.  :-\
  •  

Menion

Mě se tohle bohužel nedaří nasimulovat. Problém trošku je, že oficiální metoda na "Přelož mi toto" neexistuje. Nicméně s "Deep.pl" aplikací to funguje zaručeně a obyč Google překladač který by se měl otevírat by default snad též.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •  

geo marbes

Deep.pl využívám na PC, aplikaci nepoužívám, jak jsem psala, tak Google translator se sice otevře, ale je prázdný. Zkoušela jsem to i u logů, kde je nabídka překladu také a problém je stejný. Dělám to trochu krkolomně skrz nakopírování do schránky, ale určitě to v předešlých verzích fungovalo.
  •  

lukasMK

Ja používám Google a ten právě nefunguje. Jak popisuje kolegyně a obcházím to vlastně stejně. V minulosti to v Googlu fungovalo spolehlivě.
  •