Author Topic: nefunguje mapa z více souborů (bug?)  (Read 1647 times)

Offline skrz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
nefunguje mapa z více souborů (bug?)
« on: July 03, 2011, 21:42:49 »
Ahoj.
předtím mi tohle fungovalo:
Mám složku "kombomapa". V ní mám několik .sqlitedb map - navzájem se nepřekrývají, pro každou podrobnější vrstvu přiblížení mám samostatný soubor - např: čr_7-12, čr 13, čr 14, brno 15-16, brno 17.

Tohle fungovalo dlouho bezvadně (bez ohledu na to, že jednotlivé vrstvy jsou z různých map - turistická, osm, satelitní), ale pak najednou přestalo.
Zkoušel jsem vymazat cache, nepomohlo. Locus najednou složku neumí. Je možné pouze přidat jednotlivě moje mapy a pak mezi němi manuálně přepínat. Předtím stačilo zoomovat... Upgradoval jsem systém z 2.2 na 2.3.4 ale nic se nezměnilo.

Nepokazilo se něco při změně přidávání custom map? Je to záměrná změna?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12424
  • Thanked: 755 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: nefunguje mapa z více souborů (bug?)
« Reply #1 on: July 04, 2011, 14:11:37 »
Ahoj,
  jsi si jist že chyba není na tvé straně? Nevím, třeba špatná koncovka souborů, špatný adresář, poškozený soubor? ... teď jsem to vyzkoušel, stáhnul jsem tři různé mapy a narval je do jednoho podadresáře a vše šlape jak má. Můžeš zkusit tu složku přejmenovat nebo smazat cache adresář (ručně nebo v nastavení locusu), třeba to pomůže
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline skrz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: nefunguje mapa z více souborů (bug?)
« Reply #2 on: July 04, 2011, 14:45:23 »
Tak jsem udělal tohle a něco z toho pomohlo: vymazat cache, přes správu aplikací vymazat data, odinstalovat Locus. Přejmenovat adresář i soubory, nainstalovat Locus. Proběhla normální (tzn. dlouhá) incializace a vše funguje jak má.

Takže dík, tohle je pro mě nejdůležitější funkce - kombinovaná turistická-OSM-satelitní mapa je super!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12424
  • Thanked: 755 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: nefunguje mapa z více souborů (bug?)
« Reply #3 on: July 04, 2011, 14:58:16 »
no to mě mrzí že takové trable s tím .. dobře že funguje ale kdyby se to náhodou opakovalo, zkus prosím vy věci dělat postupně a zkusit která pomůže :) dík a ať slouží
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download