Author Topic: new smartphone, Cat S42, auto-record does not work  (Read 264 times)

Offline pat22043@gmail.com

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • Device: 16102252391
new smartphone, Cat S42, auto-record does not work
« on: November 24, 2020, 23:44:04 »
I can't figure out how to turn on auto-record when Locus Map Pro starts up.
I'm running it as a "service" perhaps that is the problem. I've got "settings -> track recording -> automatic start set to "Car" but it doesn't start recording when I open the app.

How do I make it start recording when I open the app?

thanks
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11991
  • Thanked: 495 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: new smartphone, Cat S42, auto-record does not work
« Reply #1 on: November 26, 2020, 08:37:01 »
 Hello,
hmm there is no known problem with this feature, no matter what settings you have  ???.

How are you closing and starting application? When you close it by double-back press from the main map screen, then wait at least 5 seconds and start it again by launcher icon > the same result?
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline pat22043@gmail.com

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • Device: 16102252391
Re: new smartphone, Cat S42, auto-record does not work
« Reply #2 on: December 02, 2020, 03:43:59 »
I am starting LMP by pressing on the launcher icon. LMP starts up fine, but without starting Track Recording.

I occasionally get a "process aborted adaptor not detected" message (I may not have the exact wording, it flashes up for a few seconds and goes away

Tried the double-back close, wait a minute, restart and it started recording.
Usually I close it by going to the multi-app display (square box button) and swiping up.