Author Topic: Import trasy  (Read 525 times)

Offline Horalka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
  • Device: LG l 90
Import trasy
« on: September 24, 2020, 10:25:04 »
Zdravím Lokusáky :-)
Mám prosbu. Nefunguje mi import tras. Dám trasy, kliknu na +, dám Import a vyskočí mi hláška "Omlouváme se, tohle nějak nefunguje. Invalid  Credentials, code: 401."
Verzi Locusu mám Pro a staženou tu úplně nejnovější, dělalo mi to ale už i na předchozí verzi.
Nejsem žádný technický odborník, nicméně Locus používám už léta letoucí a import tras jsem dřív běžně používala.
Co dělám špatně? 
Děkuji za nasměrování.
 

Offline Horalka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
  • Device: LG l 90
Re: Import trasy
« Reply #1 on: September 24, 2020, 12:03:09 »
Protože nutně potřebuju vyjet na kolo dle připravené trasy, tak jsem různým laborováním přišla na to, že když kliknu na .gpx sobor v mobilu a mám puštěný zároveň Locus, tak se mi tam ta trasa nahraje, sláva, alespoň nějaká možnost, jsme zachráněna a nezbloudím (možná :-) ). Nicméně bych stejně ráda zprovoznila tu první variantu, viz příspěvek výše.
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12508
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Import trasy
« Reply #2 on: September 24, 2020, 12:30:35 »
Zdravím, trošku hloupá automatická hláška, souhlasím, pardón. Znamená "nefunkční přihlášení". Pravděpodobně se výběr souboru otevírá s oknem pro Google Drive nebo Dropbox a přihlášení již nefunguje. Takže využít ikonu vpravo nahoře a buď se přihlásit znovu nebo přepnout např. na lokální data.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Horalka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
  • Device: LG l 90
Re: Import trasy
« Reply #3 on: September 25, 2020, 22:43:17 »
Menione, děkuju! Včera mi to neseplo, že se to nastavení týká té obrazovky s chybovou hláškou a marně jsem odhlašovala přihlášení na Googlu. Nicméně dnes mě osvítilo a mám to zprovozněné, paráda!