Author Topic: Bug: mile namiesto kilometrov v exportovanej trase  (Read 153 times)

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Bug: mile namiesto kilometrov v exportovanej trase
« on: July 15, 2019, 14:03:47 »
Zdravim,
od niektorej z poslednych verzii (nepamatam, ktorej) sa v exportovanej tabulke, ktora je sucastou trasy v KMZ subore, objavuju udaje v milach a milach/h namiesto km a km/h. Prikladam screenshot. Prosim o opravu.
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11438
  • Thanked: 317 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Bug: mile namiesto kilometrov v exportovanej trase
« Reply #1 on: July 15, 2019, 15:51:30 »
Zdravím Meku,
a jen pro kontrolu: i přesto, že v nastavení jednotek v aplikaci máš rychlost nastavenou v pořádku ano? Udělal jsem u sebe rychlý test a vše zdá se v pořádku.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Bug: mile namiesto kilometrov v exportovanej trase
« Reply #2 on: July 15, 2019, 16:48:35 »
Ach jo, mas pravdu, bolo to nastavenim. Rychlost bola nastavena na mile/h. Ja som to vsak nemenil, preto si myslim, ze to musel niektory z upgradov zmenit za mna, preto som si myslel, ze to je bug.
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11438
  • Thanked: 317 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Bug: mile namiesto kilometrov v exportovanej trase
« Reply #3 on: July 15, 2019, 17:03:45 »
Cca tak 1x za měsíc se mi někdo ozve že se mu nějaké nastavení změnilo. Už si delší dobu neťukám na čelo "co blbne" a beru to jako fakt. Bohužel, nemyslím že chyba je na straně Locusu. Spíše těch nastavení je v apce už tolik, že to prostě občas nedá ... tak hlavně že "opraveno".
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!