Author Topic: Pád Locusu  (Read 1238 times)

Offline Pcmann

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Pád Locusu
« on: May 28, 2019, 16:24:15 »
Od nainstalování nové verze 3.38 dochází po spuštění Locusu k pádu. Trvá to tak 12 až 18 vteřin po spuštění, pak se Locus zavře a objeví se hláška, že Locus přestal pracovat. U předchozí verze vše beželo bez problémů. Mám samsung 9, SM-G960F a android 9.
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12473
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Pád Locusu
« Reply #1 on: May 28, 2019, 18:28:54 »
Zkus prosím dnes vypuštěnou verzi 3.38.3, díky.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Pcmann

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Re: Pád Locusu
« Reply #2 on: May 28, 2019, 22:58:22 »
Dělá to i v poslední verzi, kterou jsi doporučil. Bohužel i u této verze se znovu objevil problém s neočekávaným ukončením aplikace. Navíc v horní stavové liště se objeví Locus v kroužku a i po pádu zůstáva běžet na pozadí. Pomůže až výmazz horní stavové lišty  a restart mobilu k jeho ukončení.
 

Offline robertSVK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • Device: J5
Re: Pád Locusu
« Reply #3 on: May 29, 2019, 05:35:05 »
Tak mne nepadá, ani predošlá verzia. Ale objavuje sa mi pri štarte podivný artefakt. To mi nerobilo. J530f, android 8.
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12473
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Pád Locusu
« Reply #4 on: May 29, 2019, 13:42:35 »
@Pcmann
Tak tady toho moc nevymyslím s informacemi co vím. Budu muset poprosit o bug report touhle metodou: https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:faq:how_to_create_debug_log . Díky

@robertSVK
to zůstane ta obrazovka takhle jak je, bez mapy a bez tlačítek? Pokaždé? Jinak chybka v tom horním GPS tlačítku ... no to tam vůbec nemá při startu být vidět, jen jsem to ještě neopravil.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline robertSVK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • Device: J5
Re: Pád Locusu
« Reply #5 on: May 29, 2019, 14:57:54 »
Ee, je to obrazovka tesne pred Locus Map Inicializácia. Svieti asi sekundu.
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12473
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Pád Locusu
« Reply #6 on: May 30, 2019, 07:56:19 »
Jasný, pak o tom vím a určitě v některé z dalších verzí pořeším. Trošku jsme se lekl že ti Locus visí takto a mapa se vůbec nezobrazí ...
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline robertSVK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
  • Device: J5
Re: Pád Locusu
« Reply #7 on: May 30, 2019, 09:35:25 »
To by som inak jačal... :-)

Edit: každopádne pády sa ma netýkajú, všetko beží ako má.
 

Offline Pcmann

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Re: Pád Locusu
« Reply #8 on: May 31, 2019, 09:45:41 »
Tak bug report už neudělám. Při pokusu o bug report a spuštění Locusu došlo k pádu, kdy už se se mobil nevzpamatoval a pomohl až návrat do továrního nastavení a tím k celé přeinstalaci a znova nastavení. Po novém nahrátí Locusu verze 3.38.3. už samovolně nepadá. Zatím je všecho "OK". Díky
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12473
  • Thanked: 775 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Pád Locusu
« Reply #9 on: May 31, 2019, 19:11:09 »
Zdravím,
tak to je trošku "hardcore". Nicméně na obranu Locusu případně jiné apky které by se tohle mohlo stát ... aplikace žijí v systému dost izolovaně a v podstatě žádná aplikace by něměla mít možnost telefon takto "odrovnat". evidentně i proto že to teď funguje, to vypadá, že telefon měl problém který se resetem vyřešil. Snad už se to tedy nebude opakovat.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download