Author Topic: Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )  (Read 10945 times)

Offline jajaballard

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 56
  • Thanked: 4 times
    • View Profile
  • Device: Nokia 8 (TA1004) with Android 8.1.0
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #195 on: May 13, 2019, 14:47:26 »
Ok 
V.3.37.2.13 start without crash. Top
 
The following users thanked this post: menion

Offline poutnikl

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 443
  • Thanked: 41 times
    • View Profile
    • My Brouter Profiles
  • Device: Xiaomi MI A2 (6-128G) / And9-Pie / LocusMap Pro
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #196 on: May 13, 2019, 15:19:15 »
Confirming beta.13 runs fine, without crashing anymore.

Odesláno z mého Mi A2 pomocí Tapatalk
« Last Edit: May 13, 2019, 15:21:29 by poutnikl »
https://github.com/poutnikl/Brouter-profiles/wiki
When a user digs profiles up from the GitHub repositories,
they will be hopefully wrapped in some wiki knowledge....  :-)
 
The following users thanked this post: menion

Offline Žajdlík Josef

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 295
  • Thanked: 14 times
    • View Profile
  • Device: Xperia M, Alcatel One Touch II, Samsung A3 (2017)
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #197 on: May 13, 2019, 16:19:47 »
Convert auto-zoom values ​​seamlessly.  Good work.
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11309
  • Thanked: 284 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #198 on: May 13, 2019, 17:20:57 »
Uff so seems good news, thanks guys.

What I have found and fixed since 3.37.2.13
  • sometimes not reliable "hold map center"
  • still visible LoPoints after switching from LoMap to different map (needs a better approach in future)
  • not working LoPoints attached to any other vector map (V4 OAM for example). Now it works as well.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 
The following users thanked this post: michaelbechtold

Offline michaelbechtold

  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 576
  • Thanked: 30 times
    • View Profile
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #199 on: May 13, 2019, 17:46:53 »
On Note 3, LG G5 and M5 10.1 Beta V13 working fine now - TXs a lot!!
 

Offline locus.sv@heime.org

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #200 on: May 13, 2019, 17:52:29 »
When you open the geocache description on some caches, the + and - buttons for making the text larger/smaller does not work well. Try on https://coord.info/gc5jnpw

This happens on both beta and released version
 

Offline CabrioTourer

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #201 on: May 13, 2019, 18:42:35 »
Route recalculation in V13
@menion
After 2 recalculations back stop back Navigation doesn't work if there is another way in forward direction where the missed point can be reached.
Remeber my first example. Attached is the route after 2 recalculations.
I guess you avoid the actual position or the position where last recalculation based on..You shoud avoid the first  point where the route was lost.
« Last Edit: May 13, 2019, 19:04:19 by CabrioTourer »
 

Offline zossebart

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 142
  • Thanked: 16 times
    • View Profile
  • Device: Sony Z1 Compact
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #202 on: May 13, 2019, 21:50:48 »
Confirm .13 does not crash on me any more. Good work! Thanks!

Gesendet von meinem D5503 mit Tapatalk

 

Offline T-mo

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
  • Device: One+3
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #203 on: May 14, 2019, 00:00:25 »
.13 starts without problems, v4 (OAM) and latest Elevate4.3.0,all running smooth.

With my Raster-Map Z13+Z16, the switching between while zoom-in and zoom-out. I guess what I might need is 'decrease map resolution' at settings>maps>advanced features  ;D
Lock-zoom currently helps, I can stay at Z16 and zoom-out, without getting (information reduced) Z13@274%.
I guess I can show a video once, if of interest.
 

Offline tramp20

  • Premium
  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 561
  • Thanked: 4 times
    • View Profile
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #204 on: May 14, 2019, 07:33:17 »

@tramp20
funny. I made no change in the auto-backup system ;)



It is mysterious :-(

Locus beta <=  3.37.9   auto backup ok on two Sony Z1c with Android Pie
                           3.37.10 broken
                           3.37.11 broken
                           3.37.12 ok over two days
                           3.37.13 broken again

               
Sony Xperia Z1c   Android 5.1.1
Sony Xperia Z1c   Android 9.0
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11309
  • Thanked: 284 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #205 on: May 14, 2019, 08:18:44 »
Fine, so major problem ... crash at the start ... seems to be solved, perfect.

@locus.sv@heime.org
zooming was always a problem. I'll look at it, thanks.

@CabrioTourer
I'm thinking if there is really any problem.
What is the purpose of this your trip?
To ride along predefine route? In this case, Locus Map correctly tries to get you back on route, isn't it?
Or to ride to the destination? Then point-priority is needed.

Here is a general problem that you skipped quite a long route segment. Thanks for the GPX file, I'll try to play with it, but now sure I'll find any simple solution now  :-\.

@T-mo
well and how works current Locus Map Pro with this map? There should be a similar problem. Well right, in LM Pro, upscale of level 13 isn't so visible as is in Beta. Two missing levels may be a problem here.
At which scale app switch from 16 to 13 and opposite? It is mentioned 13/274%? And when you zoom out from 16 then it's 16/?%

@tramp20
if it's not a huge problem, leave it for now. There is a chance, it will work in the next version. Maybe you expect exact on-time backups but it does not work like this. There may be a really big time difference between planned and real backup.

I would like to finish the biggest problem and publish a new version next week and we may solve this later, ok? Thanks.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline slarti76

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 155
  • Thanked: 9 times
    • View Profile
  • Device: Galaxy Note 4, S5neo, S4 - Galaxy Tab S2 & Pro 8.4
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #206 on: May 14, 2019, 11:17:31 »
.13 starts up without problems again for me, too. Thx!
 

Offline tramp20

  • Premium
  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 561
  • Thanked: 4 times
    • View Profile
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #207 on: May 14, 2019, 12:44:17 »
@tramp20
Maybe you expect exact on-time backups but it does not work like this.
No problem for me to wait.
I know that the auto backups occur within 10-15 mins but these are never done.
Sony Xperia Z1c   Android 5.1.1
Sony Xperia Z1c   Android 9.0
 

Offline Žajdlík Josef

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 295
  • Thanked: 14 times
    • View Profile
  • Device: Xperia M, Alcatel One Touch II, Samsung A3 (2017)
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #208 on: May 15, 2019, 08:36:22 »
The Beta version does not display a green box with information about successfully exporting the route to Strava.com. Is that right? The PRO version displays information.
 

Offline Andrew Heard

  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 667
  • Thanked: 24 times
    • View Profile
  • Device: Samsung Galaxy A5 Oreo/8, Lenovo Note 4 Nougat/7.1
Re: [APP] - version 3.37.+ ( 18. 3. 2019 )
« Reply #209 on: May 15, 2019, 12:01:09 »
3.37.2.13: today with track recording, turned display on, map is not refreshed no matter how long I wait, until I drag to force refresh. Haven't ever experience this before, although I think others have reported.