Author Topic: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)  (Read 1818 times)

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« on: May 09, 2011, 23:30:11 »
Ahoj,

 tahle verze mi strašně pomalu nahrává PQ. Když zvolím kategorii a vyberu checkbox k přepsání (Empty selected category), stejně se mě zeptá, jestli přepsat waypointy. Od té chvíle začne import jednoho bodu za jednu sekundu ... stala se nějaká změna v této verzi ?

Jarda
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« Reply #1 on: May 10, 2011, 06:52:24 »
Upresnuji. Ty sama data jsem nahral do stejne verze Locusu na Htc Desire. Zde vse probehlo v poradku. Takze chyba je pri importu na Samsung Galaxy Tab. Jakoby by nedochazelo k uplnemu smazani dat z databaze.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Online menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« Reply #2 on: May 10, 2011, 06:59:41 »
ahoj, no to je pěkný ale v importu se nic nezměnilo co by tohle mohlo ovlivnit. jsi si jist že to předtím bylo v pořádku? u mě na DHD to šlape jak má ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« Reply #3 on: May 10, 2011, 08:03:36 »
Mam ty samy data. Rozdil pri importu pri stejnem postupu je ten, ze na Galaxy Tabu dostanu hlasku:
Point with same name is already in database. Overwrite?
Zaskrtnu Apply to all a Overwrite. Od teto chvile se import hodne zpomali.

Zvlastni je, ze na Desire se mi tahle otazka k prepsani nezobrazi.
Jarda
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« Reply #4 on: May 10, 2011, 14:13:55 »
Zkusil jsem nasledujici. Import do nove vytvorene db. Vse ok. 2000 bodu. Nasledny import toho sameho souboru do te same databaze. Zaskrtnuta volba Empty selected category. Pri dotazu na prepis jsem zvolil ne. Nasledne je v kategorii pres 3600 bodu. Vypada to tedy, ze dobre nefunguje vyprazdnovani db s kategorii.
Jarda
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Online menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« Reply #5 on: May 10, 2011, 16:11:26 »
no to je pěkný, a děje se to jen na tabletu že? hm ... už to začíná být zase jako na j2ME, co kus, to originál ... chjo. no něco s tím vymyslíme. Asi ti pošlu nějakou verzi na otest, která mi něco vypíše. Jen dotaz .. tohle muselo zlobit už předtím, můžeš to potvrdit?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« Reply #6 on: May 10, 2011, 19:30:38 »
V pohode otestuji. Prave, ze u predchozich verzi sem nic podobneho nepozoroval.
Me napada, co misto vyprazdneni db, ji zrusit a znovu ji vytvorit. Predtim si locus zjisti jmeno a ikonu a to pak nastavi zpet. Nebylo by to rychlejsi? Tim bude zarucena prazdna db.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Bug: Pomalý import PQ, (Locus Pro v 1.7.4)
« Reply #7 on: May 11, 2011, 07:37:18 »
Jeste jsem zjistil malo mista na sd karte. Nemuze to s tim souviset? Tablet ma sice vlastni misto, ale po vlozeni karty pouziva locus tu externi.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »