Author Topic: (?) Spojení stažených map v různých zoomech  (Read 2660 times)

Offline happyBOY78

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
(?) Spojení stažených map v různých zoomech
« on: May 06, 2011, 20:01:40 »
Dobrý den,
chci se zeptat, zda je možné spojit dvě stažené mapy, v různých zoomech.
Mám staženou mapu, na kterou byl zde na fóru odkaz, která obsahuje všechna měřítka, kromě toho nejpodrobnějšího.
Stáhl jsem si pro mě potřebné území v měřítku 23 a zajímalo by mě, zda je možné nějak spojit tyto dva soubory, aby jsem se pak mohl v Locusu normálně zoomovat.
Vím, že je možné se mezi mapami přepínat, ale takto by to bylo o moc jednoduší..
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline MedoMys

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 55
    • View Profile
Re: (?) Spojení stažených map v různých zoomech
« Reply #1 on: May 06, 2011, 21:43:07 »
Vytvoř v adresáři LocusMapy nový adresář, a do něj dej obě mapy. Budou se pak tvářit jako jedna.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline happyBOY78

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: (?) Spojení stažených map v různých zoomech
« Reply #2 on: May 06, 2011, 23:25:12 »
vyzkoušel jsem, ale takto mi to bohužel nefunguje.
Mám v adresáři Maps další adresář Shocart. V něm 6 souborů, nazvaných podle rozlišení, všechny jsou TARované. Ta mnou stažená je sqlite, stažená přes Locus.
Když tu mnou staženou přesunu k těm šesti, tak mi Locus nenajde pak ani jednu.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: (?) Spojení stažených map v různých zoomech
« Reply #3 on: May 07, 2011, 11:22:48 »
No je snad logické že spolupracovat bude spolupracovat jeden typ map ....
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline psuk

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: (?) Spojení stažených map v různých zoomech
« Reply #4 on: October 13, 2011, 17:12:42 »
Je nutne mit ty mapy v adresáři LocusMapy? Potreboval bych je mit na externi SD karte (kam se mi nedari Locus nainstalovat). Pokud je mam na externi karte, tak si je naimportuju, ale netvari se jako jedna mapa a prepinat je otrava. Nebo musi mit ty soubory nejake podobne oznaceni? Jako aaa1.sqlitedb, aaa2.sqlitedb apod?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »