Author Topic: Podivné zobrazování nové cesty v mapě OSM...  (Read 1555 times)

Offline agilka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 71
    • View Profile
Podivné zobrazování nové cesty v mapě OSM...
« on: April 23, 2016, 11:11:58 »
...zdravím, včera jsem do Osm zakreslil mj. i novou lesní cestu. Zatímco přímo na webu Osm je ten zákres korektní, tak v Locusu v Online Osm Clasic je tento zákres neúplný. Z jedné strany asi do poloviny trasy OK, pak delší mezera, pak zase kousek trasy a pak už až do konce vůbec nic. A to bez ohledu na zvolené přiblížení....zkoušeno xkrát.
Pokud pro Locus platí, že pro Online jde přímo na web Osm, tak nevím jak si toto vysvětlit. Setkal se již někdo s něčím podobným?
 

Offline poutnikl

  • Expert
  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 695
  • Thanked: 76 times
    • View Profile
    • My Brouter Profiles
  • Device: Xiaomi MI A2 (6G/128G) / A10 / LM3 Pro + LM4 alpha
Re: Podivné zobrazování nové cesty v mapě OSM...
« Reply #1 on: April 23, 2016, 11:21:50 »
Je možné,  že je stará cache? Třeba pomůže snížit pro online osm expiracni dobu.

Edit: Jak Osm classic online vypadá jinde,  např na http://brouter.de/brouter-web/   ?

Offline agilka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 71
    • View Profile
Re: Podivné zobrazování nové cesty v mapě OSM...
« Reply #2 on: April 27, 2016, 20:06:39 »
...tak po několika dalších dnech kontrola mapy a stále stejné, v Locusu prostě půl cesty chybí.
A to i když vypnu kešování, čímž se vyloučí načtení již předtím uložené mapy. Tak nevím čím to může jenom být.
Zkuste někdo v Locusu kouknout na následující souřadnice, což je přesně místo, kde se mě ona cesta ztrácí. Ale má plynule pokračovat úbočím podobným směrem nahoru k osadě, k Mariánským schodům, kde se kousek nad nimi napojuje.
   
    N 50.77297° , E 015.29291°
 

Offline Milancer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Podivné zobrazování nové cesty v mapě OSM...
« Reply #3 on: April 27, 2016, 20:57:18 »
Zkusil jsem to a u mě dobrý. V Locusu online/OSM/clasic je cesta celá stejně jako na webu. Zkus promazat cache (nastavení - různé - vymazat dočasná data - cache online map) to by mělo zafungovat.