Author Topic: Aktualizácia na v3.2.0 - problém  (Read 2046 times)

Offline lacop2

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« on: August 19, 2014, 19:07:05 »
Mám Locus kúpený cez AndroidPIT. Konečne sa po dvoch mesiacoch objavila aktualizácia. Po nainštalovaní a spustení Locusu sa po povolení sťahovania dodatočných súborov objaví hláška - viď obrázok:



Nepomáha ani odinštalovanie Locusu a následné opätovné nainštalovanie cez AndroidPIT. Internet mám samozrejme v poriadku, skúšal som aj cez wifi.

Momentálne neviem Locus používať. (Samsung Galaxy S2, Android 4.1.2)
« Last Edit: August 19, 2014, 19:11:21 by lacop2 »
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #1 on: August 19, 2014, 19:19:36 »
už na tom pracuju ...
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #2 on: August 19, 2014, 22:35:12 »
Tak jsem se dočkali a AndroidPit se umoudřil :-) , na opravu si rád počkám.
Zvláštní že Free verze 3.2.0 z GooglePlay v pohodě data stáhne, ale po přeinstalaci Pro verzí opět ta samá hláška.
backup BackuP BACKUP
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #3 on: August 19, 2014, 23:05:11 »
Android PIT se neumoudřil. Napsali že to nejde opravit. Takže jsem musel odstranit z Locusu jeden druh ochrany aby to fungovalo. No co bych pro vás neudělal :).

Jinak akorát jsem vypustil opravnou verzi, tak snad bude fungovat.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #4 on: August 19, 2014, 23:25:14 »
Fungujem v zápětí po vydání otestováno
backup BackuP BACKUP
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #5 on: August 20, 2014, 07:19:28 »
perfekt, díky
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline lacop2

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #6 on: August 20, 2014, 09:02:05 »
Ja sa tiež pridávam k poďakovaniu za expresné vypustenie opravenej verzie pre nás nešťastných, ktorí sme si Locus zakúpili cez AndroidPIT.  :)

Objavil sa však jeden problém, ktorý tu predtým nebol, teda minimálne vo verzii, ktorá bola ako posledná vydaná pred tou patáliou s AndroidPIT. Jedná sa o funkciu "Prekrývania mapy". Nefunguje nastavenie priehľadnosti vrstvy. Aj keď to vyzerá, že sa dá nastaviť, výsledok je vždy úplná nepriehľadnosť (100%). Mne to dosť vadí, lebo aktívne používam vrstvu Lesných ciest NLC a pri úplnej nepriehľadnosti vrstvy je mapa už dosť nezrozumiteľná.





... a ešte jedna drobnosť, ktorá v predošlej verzii bola OK. Ponuka na výber mapy s vrstvou je v angličtine, aj keď mám nastavenú slovenčinu. Predtým to bolo v slovenčine.



« Last Edit: August 20, 2014, 09:13:27 by lacop2 »
 

Offline milh

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 40
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: SG SII (Android 4.1.2), Ideapad (Android 4.4.2)
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #7 on: August 20, 2014, 09:28:27 »
Vo vrzii 3.1.3.11 som takéto chyby ako popisuje lacop2 nezaznamenal. Na dvoch zariadeniach je to OK, teda funguje prekrývanie aj slovenčina. Nie je to chyba zariadenia?
 

Offline lacop2

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #8 on: August 20, 2014, 09:40:55 »
@milh, čítaj pozorne, čo som napísal.
... Objavil sa však jeden problém, ktorý tu predtým nebol, teda minimálne vo verzii, ktorá bola ako posledná vydaná pred tou patáliou s AndroidPIT. ...

Bavíme sa tu o verzii 3.2.1. A ešte konkrétnejšie: Jedná sa o verziu 3.2.1. inštalovanú cez AndroidPIT. Mne to tiež na predchádzajúcich verziách fungovalo.
« Last Edit: August 20, 2014, 09:43:41 by lacop2 »
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #9 on: August 20, 2014, 10:09:05 »
@milh: neni :)

@lacop: děkuji. Je to nechtěný vedlejší efekt práce na Locusu GIS (který umožňuje více overlay a více WMS najednou a tohle se přihodilo). Počátkem dalšího týdne bude opravná verze, takže bude opraveno. Děkuju. A ta angličtina je tam jen proto, že to není přeložené, nic víc.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline lacop2

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #10 on: August 20, 2014, 10:16:01 »
Toto ma zaujalo:
...vedlejší efekt práce na Locusu GIS (který umožňuje více overlay a více WMS najednou ...

Takže, ak som dobre pochopil, budeme si v Locuse nad základnou mapou môcť zobraziť viacero transparentných vrstiev?

To je výborné. Už dlhšiu dobu si to tajne prajem, ale nechcel som otravovať.  :)
« Last Edit: August 20, 2014, 10:19:43 by lacop2 »
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Aktualizácia na v3.2.0 - problém
« Reply #11 on: August 20, 2014, 10:21:43 »
ehmm .. nebudem :). Locus GIS je samotnatný projekt který využívá stejné jádro jako Locus, ale je dělaný prostě na více profi GIS věci. Nicméně tahle funkce do Locusu plánovaná není, promiň ...
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com