Author Topic: SmartMaps na Locusu v Android 4.4.2  (Read 9953 times)

Offline xfoxik

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: SmartMaps na Locusu v Android 4.4.2
« Reply #15 on: April 11, 2014, 15:38:24 »
Ahoj a díky za odpověď. Aktivaci na SIM jsem zvažoval, nicméně občas si SD kartu přehazuji mezi mobilem a tabletem, takže je pro mně výhodnější aktivace na kartu. Akuálně jsem si dal zpět Android 4.3, až časem SM problém vyřeší, tak event. znovu provedu upgrade (mohli by taky zvážit více aktivací na jednoho uživatele - přece jen, když člověk má dva telefony, tablet...). Díky za podporu, Locus je bezva  :-).
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: SmartMaps na Locusu v Android 4.4.2
« Reply #16 on: April 14, 2014, 06:12:31 »
no tak to chce pak urgovat na podpoře u SmartMaps, s tímhle Locus nic dělat nemůže, bohužel
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline sundsval

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: SmartMaps na Locusu v Android 4.4.2
« Reply #17 on: May 21, 2014, 22:05:48 »
Tak mám taky problém se Smartmaps, ale ve starším androidu. Mám android 4.1.2 a aktualizoval jsem na nový Locus. Bohužel teď Locus nedokáže Smartmaps načíst. Nejsou ani v adresáři osobní mapy, jako byly dříve. Po volbě přidat mapy se načtou jen ty mapy, které nejsou vázané na aktivaci, tzn. některé mapy malých měřítek a nějaká zimní mapa. V aplikaci Smartmaps mapy normálně fungují a mapy se načítají normálně. Jak na to? Díky.
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: SmartMaps na Locusu v Android 4.4.2
« Reply #18 on: May 23, 2014, 19:55:52 »
omlouvám se za pozdní reakci. Podívej se prosím sem, zda to nebude stejný problém

http://help.locusmap.eu/responses/smartmaps-chyba-mapa-neni-aktivovana
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline chrabros

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 39
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
Re: SmartMaps na Locusu v Android 4.4.2
« Reply #19 on: June 16, 2014, 13:17:10 »
Ahoj,
nevite proc prestaly fungovat mapy Smartmaps *.map?
Mam za to, ze nez se dely tyhle zmeny, tak mi tri mapy zdarma
(cesko satelitni.map, sardinie.map a wien.map)
fungovaly pod Smartmaps i v Locusu.

Ted si na ne Locus pri startu stezuje, ze maji neplatny magicky byte, ci tak neco.
Sice je i zobrazi, ale po chvilce spadne. Musel jsem je z adresare Smartmaps
vymazat, ale delam to nerad, radsi bych, kdyby normalne fungovaly.

 Dalibor