Mám prosbu.
Delší čas jsem používal locus 2.17. Po delší době, kdy jsem pak locus nepoužil, jsem jej zaktualizoval na 2.19 a pak 2.19.1 a změnily se mě body poi a to body germin a částečně i ostatní a vyhledávání značek se značně spomalilo což jsem zjistil až dnes, protože jsem locus pak opět nepoužíval. Změnily se tak, že byly zvětšené, kostrbaté, rozmazané a jiné znaky a barvy. Po přeinstalování zpět na 2.17 se vše vrátilo do původního stavu.
Značky, které jsem si vytvoři sám, ty se nezměnily.
Děkuji za odpověď.
P.S. Nějak to zmizelo a tak to píši znova.
To zpomalení se u mě děle, když chci dát ikonu k bodu, nebo ji změnit. To vyhledávání ikony se načítá velmi pomalu u nové verze a je velmi trhané.
Jinak velmi děkuji za odvedenou práci.
Sem vložím skopírované odpovědi.
Pcmann
Ahojky,
pozoruji to samé co to dělá renegades777. Locus v nejnovejsi verzi 2.19.1 při nacitani Poi bodu se značně zpomalil. U mne to trva při načítání asi 10 tisic bodů kolem minuty i déle. U verzí 2.17. a 2.18 to tak dlouho netrvalo a mel jsem ten samý pocet bodů. Byla by moznost se vrátit k nektere předešlé verzi dokud se to nacitani nezlepší. Používám plnou verzi Lotusu a děje se to na telefonu HTC Evo 3. Díky.
menion
Zdravím pánové,
Garmin ikonky jsem byl nucen vyměnit, protože ty staré byly značně nekompletní. Více jak polovina standartních ikonek chyběla, takže se stávalo že importované soubory obsahovaly defaultní "hnědé i", namísto ikony. Nicméně do další verze jsem sadu vyměnil ještě za jednu novější, tak snad ikonky budou vypadat o malinko lépe (rozdíl moc velký není)
Ohledně zpomaleného načítání - co přesně mám udělat abych narazil na stejný problém?
Pcmann
To pomalé nacítání se deje pri zapnutí Locusu, kdy se inicializují mapy a predchozí stav. Po nactení pak jiz beha Locus normalne.
Renegades777
Jak jsem dopsal na začátku, tak se změnila velikost, tvar a zobrazení. Je to bohužel trochu i rozmazané.Rozlišení obrazovky MT 800x480.