Ah ta spojnice k final bodu je pěkná chybka kterou mi nikdo neřekl, opraveno, díky.
Tak neviem... všetky čiary zostali ako vlas 1px čiže takmer neviditeľné.
Už som z toho nového displeja v HD nešťastný :-( všetko čo sa dalo nastaviť na 150-200% som zväčšil aby to bolo vidieť.
To že okrem vector mapy (dá sa nastaviť rozlíšenie) je skoro všetko nepoužiteľné je strašne :-( Taká google mapa napríklad text a názvy miest sú bez šance malé absolútne nečitateľné.
Všetky trasy čo mám uložené majú základné nastavenie hrúbky takže 1px čiže ich nevidim. (Tie čo som potreboval ručne edit na 10px) Nastavenie pre celú zložku a hrúbku trasy som nenašiel. Aj keď sa mi zdá že som to niekde v predošlých verziách videl niekde. Doteraz som to nepotreboval.
Plánovanie trasy cez pridať meranie a bod či ako sa to volá často používam. Vygenerovana trasa navigácie má hrúbku 1px počas vytvárania takže netuším nevidim.... Pri navigácii už potom sa dá nastaviť hrúbka. Na tento displej mám 20px.
Spojnicu GPS stred nemôžem dát väčšiu lebo zväčší všetky objekty ktoré potom sú cez celý displej. Samostatné to nejde.
A ďalšie objekty a čiary ktoré sú fix 1px.......
Som už z toho na nervy :-( A to som sa tešil na väčší displej s lepším rozlíšením :-(
Ľudia ako používate Locus na 5" HD displejoch? Vidíte tam tie vecí?

HTC M9 - 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density)
HTC 500 - 480 x 800 pixels (~217 ppi pixel density)
Nexus 7 - 800 x 1280 pixels (~216 ppi pixel density)
Ak by som chcel mať Locus ideálny ako som ho videl na starom tak by som potreboval celý komplet Locus x2 väčšie zobrazenie v defaulte.
Takže new Locus Pro HD ;-)