Author Topic: Aktualizace na Locus 2.10  (Read 6832 times)

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Aktualizace na Locus 2.10
« Reply #30 on: March 29, 2013, 13:30:39 »
Bohužel Celdo, tlačítko žije vesele dál ;)

no nevím jestli má smysl to tady nějak rozepisovat, nicméně nastavení pro viditelnost tlačítka pro rychlé přepínání map je v nastavení http://docs.locusmap.eu/doku.php/manual ... ap_control - hned to první. To že ho nevidíš může znamenat, že
1) je v nastavení vypnuté
2) v nastavení je zapnuté "Out of map" a ty aktuálně nejsi mimo mapu

co způsobuje u pár lidí ztrátu pravého panelu netuším. Myslím ale že už to teď není důležité ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline Čelda

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 147
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
  • Device: Samsung Galaxy A8 (dualSIM) Android 9, formerly: Lenovo VIBE Shot (dualSIM) Android 6.0.1, Gigabyte G1355 (dualSIM) Android 2.3.4
Re: Aktualizace na Locus 2.10
« Reply #31 on: March 29, 2013, 13:45:38 »
No nemyslel jsem tlačítko vlevo nahoře (tam jsem měl vždy zobrazení nastaveno na "nikdy"), ale z pravého panelu. Ale koukám, že tam taky nezmizela možnost ho přidat, no tak nic. Potvora jedna nesmrtelná !!! :-)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline drowned

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Aktualizace na Locus 2.10
« Reply #32 on: March 31, 2013, 20:40:36 »
Nevím jestli to je vhodné pro toto vlákno, když tak sorry.
Mám poslední verzi Locusu 2.10 a v pátek naposled jsem se přihlásil na gc live a uploadnul nalezený keše ve field notes. Od soboty mám, ale útrum. Locus mě odkáže na autorizaci přes gc.com, ale tam po vyplnění nicku a hesla se to sekne a vyhodí chybu. Co s tím? Je to chyba na straně Locusu nebo Groundspeaku?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 82
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Aktualizace na Locus 2.10
« Reply #33 on: March 31, 2013, 22:17:31 »
A aka je to chyba? Ak je to nieco so setLenient(true) tak to je podla mna chyba Groundspeaku. Ja som si kvoli tomu kupil premium membership a aktualizoval locus i doplnok pre geocaching, len aby som zistil, ze mi vyhadzuje to iste!! A to som potreboval rychlo stiahnut kesky, aby som mohol ist na lov. Musel som sa uspokojit s LOC suborom a potom v terene pouzit internet v mobile (co ma stalo dalsie prachy). Zaujimave ale bolo, ze ked som potom prisiel domov a skusil som stiahnut kesky znova, tak sa normalne doplnok autorizoval a kesky stiahol, bez chyby. Preto si myslim, ze to bolo nejake docasne zavahanie na strane Groundspeaku.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Aktualizace na Locus 2.10
« Reply #34 on: April 01, 2013, 07:16:21 »
no ať zkouším co zkouším tak u mě dobrý, to je vždy nejhorší, když u mě jako na potvoru vše funguje ... drowneded příště prosím udělej screenshot té chyby, tak není šance cokoliv odvodit. "Vyhodí chybu" je opravdu k ničemu. Jinak co vím tak poslední týdny zlobí chrome prohlížeč kvůli nějaké interní chybě, takže určitě použít jiný. A Meku, v prohlížeči se dá celkem snadno stáhnout GPX když už člověk musí něco stahovat a pak je v tom alespoň vše. Ten Loc ani nevím zda ještě funguje (no evidentně ano, což jsem sám překvapen)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline drowned

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Aktualizace na Locus 2.10
« Reply #35 on: April 01, 2013, 15:56:08 »
@menion: jo máš pravdu. Je to v Chromu. Použil jsem Operu a tam už autorizace u groundspeaku proběhne normálně. Jsem rád, že to byla pouze tahle "blbost". Díky
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »