Author Topic: Zaznam stopy  (Read 11570 times)

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Zaznam stopy
« Reply #15 on: September 07, 2012, 08:58:26 »
Exportoval jsem tedyasi 130 stop, vše proběhlo OK,ale ve složce Interní úložištěLocusexport nic není, to je divné

Update: To nějak odmíta windows zobrazit v telefonu to je :-(
« Last Edit: September 07, 2012, 09:09:03 by tprochazka »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zaznam stopy
« Reply #16 on: September 07, 2012, 09:08:32 »
no to je ... teď jsem to zkusil a 27 stop zcela bez problémů. Locus po exportu opravdu napsal v dialog "Exportováno 130 stop"?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Mireczech85

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Zaznam stopy
« Reply #17 on: September 07, 2012, 12:04:04 »
Chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo problémy s exportem stopy na http://http://www.gobreadcrumbs.com/breadcrumbs skrze Locus? Já jen jestli jsem si podrbal instalaci, nebo třeba zlobí server breadcrumbs. Děkuju

Locus mi přestane pracovat a nabídne to klasicky ukončení aplikace nebo nahlášení problému. Hlášení jsem poslal se systémovým logem, nebo co to nabízelo samo automaticky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zaznam stopy
« Reply #18 on: September 07, 2012, 14:18:58 »
zdravím,
  vyzkoušel jsem - funguje mi. Instalací není co podrbat, stejně tak pokud Locus padne tak ať už je se serverem cokoliv špatně, je to problém Locusu.

prosímtě, jen zkus odhlásit/přihlásit, jestli nepomůže. Jinak tě poprosím o crash log, který určitě pomůže. Pokud nevíš jak na to, program CatLog spuštěný hned po pádu je tvůj kamarád :). Děkuju!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Zaznam stopy
« Reply #19 on: September 07, 2012, 17:48:11 »
Quote from: "menion"
no to je ... teď jsem to zkusil a 27 stop zcela bez problémů. Locus po exportu opravdu napsal v dialog "Exportováno 130 stop"?

Ano, je tam:
Exportováno 0 bodů
Exportováno 130 stop

Proč? To je špatně?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zaznam stopy
« Reply #20 on: September 07, 2012, 17:59:18 »
no ne to je právě v pořádku. Divný ... můžeš zkusit jestli je do toho adresáře možné vůbec nakopírovat nějaký soubor? Jestli tam není nějaký zámek pro zápis? Zatr to je celkem nepochopitelný problém :). Exportuješ GPX soubor? Zkusil jsi zapnout možnost "Sdílet" jestli ti to nenabídne třeba dropbox? Taky když by jsi mi napsal co za parametry pro export máš nastavené, tak bych to zkusil přesně s tím samým nastavením. Jinak ti hold budu muset vytvořit nějakou test verzi s výpisy kterou pro mě spustíš spolu s CatLogem a která mi vypíše co je špatně ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Zaznam stopy
« Reply #21 on: September 08, 2012, 09:13:46 »
Problém není v Locusu,ty soubory se tam nakopírovaly,jsem je tam pak našel přes správce souborů přímo v telefonu. To ten debilní MTP protokol a asi hlavně windows si drží stav té složky v cache a už ji prostě nepřenačetl a tak pořád ukazoval stav před exportem, musel jsem restartovat windows.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Mireczech85

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Zaznam stopy
« Reply #22 on: September 08, 2012, 10:29:48 »
Quote from: "menion"
zdravím,
  vyzkoušel jsem - funguje mi. Instalací není co podrbat, stejně tak pokud Locus padne tak ať už je se serverem cokoliv špatně, je to problém Locusu.

prosímtě, jen zkus odhlásit/přihlásit, jestli nepomůže. Jinak tě poprosím o crash log, který určitě pomůže. Pokud nevíš jak na to, program CatLog spuštěný hned po pádu je tvůj kamarád :). Děkuju!

Zkusil jsem se odhlásit a přihlásit, chyba bude někde mezi mým účtem a API breadcrumbs. Bohužel nepomohlo ani nahrání nové ROM. Ještě si s tím budu chvíli hrát a pak bych udělal log. Ale sakra, teď nevím jak log udělám, protože jedu na ICS a tam CatLog nefungoval. To je jedno, nějak to vymyslím a ozvu se, zatím mě to netrápí a třeba se to časem samo umoudří. Locusem by to nemělo být.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zaznam stopy
« Reply #23 on: September 08, 2012, 16:06:04 »
no divil bych se kdyby to nebylo v Locusu. To by se jim jinak rozhodilo vícero aplikací které jejich API využívají. Je ale divné že mě to šlape. Uvidíme začátkem týdne. Kdyby to stále nešlo, tak tě asi poprosím o log (catLog mi na ICS funguje bez problému) nebo přímo o tu trasu co se snažíš vyexportovat.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Mireczech85

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Zaznam stopy
« Reply #24 on: September 08, 2012, 23:54:20 »
Tak jsem na to asi přišel, chtěl jsem exportovat dnešní výlet a šlo to. Zkusil jsem předposlední  (problémovej) ale ten stále nejde. Asi bude nekorektně uložen a dělá problémy. Ale i tak se mi zdá, ž e jim to api trochu zlobilo a nebo jim vadilo příliš neúspěšných pokusů o upload.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zaznam stopy
« Reply #25 on: September 10, 2012, 15:50:14 »
no pokud ti to stále nejde, myslíš že mi můžeš vyexportovat tu tvojí trať co se snažíš nahrát a já to zkusím u sebe?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Mendosino

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Zaznam stopy
« Reply #26 on: April 16, 2013, 10:16:41 »
Zaznamenal jsem problém u svého zařízeni Star N9500 S4 MTK6589 Quad core 1.2Ghz Android 4.2. Locus mám ve verzi Locus Pro 2.10.2. Problém je při záznamu stopy. Záznam se na mapě zobrazuje spravně i čas je korektní, ale ukazuje podstatně věší vzdálenost. Např. 18Km vykazuje jako 190Km. Neznáte někdo řešení, resp. změnu nastavení.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »