Author Topic: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online  (Read 21678 times)

Offline mmcyklo

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #15 on: February 27, 2011, 15:59:27 »
Vypadá to, že do zoomu 14 je to ok, ale nejpodrobnější (zoom 15) se každá druhá dlaždice nestáhne. :(
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #16 on: February 27, 2011, 16:18:19 »
Tak to máš štěstí, mě to dělá v každé vrstvě. Ne pravidleně ob jeden čtverec, ale dělá.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline mmcyklo

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #17 on: February 27, 2011, 18:00:27 »
No v Locusu mám zoomy 14 už ve casch, tak to by mohlo být tím. Ale totéž (do 14 ok) mám i v Mobile Atlas Creator 1.8 a nevím jestli i on má něco nakešované..
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline johndirt

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #18 on: February 27, 2011, 22:14:23 »
Při použití [MOBAC 1.9 prev. 9] to jiz opet funguje.
http://sourceforge.net/projects/trekbud ... erimental/
Je třeba ale  provést v tomto SW update mapovych zdroju: Settings - Map sources config - Perform online update.
Patrne plati, ze: http request header musi mit v referrer URL adresu cykloatlasu. Zdroj TB forum
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline kaciherak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #19 on: February 27, 2011, 22:32:50 »
Takže jsem testoval Atlas creator 1.9 a po přidání map od shocartu to dělá pořád to samé.
Pořád vynechává dlaždice
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #20 on: February 27, 2011, 22:44:25 »
V Mobile Map Creator po update atím znehází chyby, tak uvidíme co to udělá a případně budeme pátrat dál.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #21 on: March 03, 2011, 07:56:40 »
Dlazdice vynechava ve vrstve 15 se zapnutym reliefem.
Osobne, tuto vrstvu nemam. Staci 14 s tim, ze locus umi vrstvu uzamknout a zvetsit.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #22 on: March 03, 2011, 11:41:57 »
Už se rýsuje řešení v MOBAC, dnes budu testovat.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline nemecjenda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #23 on: March 04, 2011, 12:44:54 »
Mě to normálně funguje. Mám nejnovější MOBAC 1.9 preview 11 a stáhnu Cykloatlas s reliéfem bez problémů... např. mapa cca 10 000 dlaždic a žádný error...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11838
  • Thanked: 433 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #24 on: March 04, 2011, 12:49:32 »
divím se pánové, že když už máte potřebu využívat Shocartí cykloserver mapy, že někdo z vás nestáhne celý balík do cca 2x2GB sqlite map a ten nenasdílí. Ušetřilo by to minimálně dost náročnou zátěž na cykloserver ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
Support email: locus.map@asamm.com
 

Offline cevacevikus

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #25 on: March 06, 2011, 10:14:23 »
S temi 2x2GB balicky by bylo nejlepsi nasdilet take rovnou nastaveny MOBAC s nactenou mapou (slozka tilestore), protoze je idealni pro cykloatlas vypnout aktualizaci mapovych kachli... Pak si uz muze kazdy udelat jakoukoliv mapu dle potreby... Ne kazdemu by mohlo vyhovovat rozdeleni v tom balicku...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline adventurer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #26 on: March 07, 2011, 18:56:04 »
Ale to by jsme nesměli být v čechách, přece se někdo nebude dělit o mapy které si poctivě stáhnul, ne ?
 :?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline neneezatch

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #27 on: March 07, 2011, 20:29:05 »
A co použít mapy z mapy.cz, ty jsou taky od Shocartu (i když ne tak povedené jako na cykloserveru)...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline adventurer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #28 on: March 07, 2011, 21:57:49 »
Existuje nějaký program pro windows, kterým bych mohl prohlížet sqlite mapy ?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline nemecjenda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [MAPS_CZ] Mapy Shocart online
« Reply #29 on: March 08, 2011, 13:10:42 »
Nemám stažené celé česko ale jen části. Pokud by ,měl někdo zájem o Krkonoše, Orlické hory, Kralicko, Šumavu tak můžu uploadovat. (Shokart s reliéfem, nejpodrobnější měřítko)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »