Author Topic: Samsung Galaxy S III bug?  (Read 2157 times)

Offline ArgiCZ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Samsung Galaxy S III bug?
« on: July 07, 2012, 08:49:46 »
Ahoj,  Locus jsem pouzival na geocaching donedavna na HTC One X bez problemu,  ale po zakoupeni Samsungu Galaxy S III se objevil jeden problem :
Kdyz si pres addon stahnu kese, naimportuju do databaze,  tak se mi pri tapnuti na kes v mape otvira samovolne prohlizec s about blank oknem.  Netusite,  kde by mohl byt problem?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline MAO_CZ

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
  • Device: Xiaomi Mi Mix 2S
Re: Samsung Galaxy S III bug?
« Reply #1 on: July 08, 2012, 08:12:21 »
mám ten samý problém (taky S III), ale stane se to jen někdy, jako kdybych jen někdy podržel nějaké tlařítko déle. z 10 keší se to stane tak u 4.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline dvzd

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 170
    • View Profile
Re: Samsung Galaxy S III bug?
« Reply #2 on: July 08, 2012, 11:21:56 »
A není to ta funkce "Automatické načítání obrázků"?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12508
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Samsung Galaxy S III bug?
« Reply #3 on: July 08, 2012, 16:26:12 »
tak často?? Tohle je "chyba" o které vím snad rok a nedaří se mi jí přijít na kloub. Mě osobně se to stává tak 1x ze 100 bodů, takže nic hrozného. Zkusím se na to více soustředit a něco s tím udělat ..
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline ArgiCZ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Samsung Galaxy S III bug?
« Reply #4 on: July 09, 2012, 17:30:36 »
Tu intenzitu muzu potvrdit,  u me mozna i sestkrat s deseti.  Zkousel jsem to i pri vytvareni novych waypointu,  a u tech se to deje taky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12508
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Samsung Galaxy S III bug?
« Reply #5 on: July 10, 2012, 15:26:13 »
akorát jsem dal sem verzi na otestováí některých věcí kolem smartmap viewtopic.php?f=28&t=1805&start=40#p14014

mužete se jí někdo naisntalovat spolu s CatLog programem z marketu, zapnout v něm nahrávání logu a pokusit se přivodit tuhle botu? Aź se to stane, vypnout locus a v CatLogu ukončit nahrávání a poslat mi log. Nedaří se mi to nasimulovat u sebe ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline ArgiCZ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Samsung Galaxy S III bug?
« Reply #6 on: July 10, 2012, 17:55:31 »
Mas to v priloze, snad to pomuze. Je to asi pate tapnuti na kes. To posledni.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »