Author Topic: Zoomování uzamčené mapy  (Read 7757 times)

Offline psuk

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #15 on: August 22, 2012, 09:47:57 »
Sodobare, kdyz si das 50% a budes velmi rychle posouvat mapu, tak ti telefon nevytuhne?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12454
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #16 on: August 22, 2012, 09:55:10 »
no doufám že nevytuhne. nepoužíváš nějakou alternativní romku? Tohle je totiž pěkná kravina. Nic nebere tolik paměti, jen bitmapy. A ty pečlivě všechny mažu. No možná ybch mohl pečlivěji tak se na to podívám ale vypadá to spíše na nějaký pokažený Garbage collector, který prostě nemaže bitmapy z paměti když už nejsou potřeba
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline psuk

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #17 on: August 22, 2012, 10:05:10 »
pouzivam CM9 a ted CM10. Pokud muzu nejak pomoct, rekni.
Vecer jeste vyzkousim na Galaxy Ace s originalni romkou.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Sodobar

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #18 on: August 22, 2012, 10:09:57 »
Ne, jezdil jsem mapou na všechny strany asi dvě minuty a žádná změna.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline psuk

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #19 on: August 22, 2012, 12:19:38 »
Jeste vypis z logcatu z poslednich chvil pred umrenim:
D/dalvikvm( 3531): WAIT_FOR_CONCURRENT_GC blocked 0ms
D/dalvikvm( 3531): GC_EXPLICIT freed 548K, 35% free 31292K/47431K, paused 3ms+11ms, total 69ms
D/dalvikvm( 3531): WAIT_FOR_CONCURRENT_GC blocked 0ms
D/dalvikvm( 3531): GC_EXPLICIT freed 219K, 35% free 31085K/47431K, paused 3ms+10ms, total 104ms
D/dalvikvm( 3531): WAIT_FOR_CONCURRENT_GC blocked 0ms
D/dalvikvm(  295): GC_CONCURRENT freed 1290K, 32% free 11646K/17095K, paused 27ms+31ms, total 199ms
D/dalvikvm(  295): WAIT_FOR_CONCURRENT_GC blocked 166ms
D/dalvikvm(  295): WAIT_FOR_CONCURRENT_GC blocked 158ms
D/dalvikvm( 3531): GC_EXPLICIT freed 111K, 35% free 30978K/47431K, paused 3ms+8ms, total 119ms
D/dalvikvm( 3531): WAIT_FOR_CONCURRENT_GC blocked 0ms
D/dalvikvm( 3531): GC_EXPLICIT freed 65K, 35% free 30917K/47431K, paused 2ms+7ms, total 47ms
W/InputEventReceiver( 3531): Attempted to finish an input event but the input event receiver has already been disposed.
D/dalvikvm(  295): GC_CONCURRENT freed 3319K, 39% free 10571K/17095K, paused 4ms+6ms, total 82ms
I/ActivityManager(  295): Process jp.co.johospace.jorte (pid 860) has died.
I/dalvikvm( 3531): Jit: resizing JitTable from 4096 to 8192
I/ActivityManager(  295): Process com.google.android.gm (pid 3016) has died.
I/ActivityManager(  295): Process com.bigtincan.android.adfree (pid 2103) has died.
I/ActivityManager(  295): Process com.google.android.apps.plus (pid 1469) has died.
I/ActivityManager(  295): Process com.google.android.apps.uploader (pid 2087) has died.
I/ActivityManager(  295): Process android.process.media (pid 530) has died.
I/ActivityManager(  295): Process com.google.android.youtube (pid 1490) has died.
I/InputDispatcher(  295): Application is not responding: Window{41bd61e8 menion.android.locus.pro/menion.android.locus.core.MainActivity paused=false}.  It has been 5009.0ms since event, 5005.7ms since wait started.  Reason: Waiting because
 the touched window has not finished processing the input events that were previously delivered to it.
I/WindowManager(  295): Input event dispatching timed out sending to menion.android.locus.pro/menion.android.locus.core.MainActivity
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline psuk

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #20 on: August 22, 2012, 22:40:41 »
Tak jsem vyzkousel stejnym zpusobem zabit dalsi dva telefony a bez uspechu, takze sry za plany poplach. Na svuj telefon jsem zkusil hodit 2.2 stock ROM a taktez v poradku, takze vidim chybu v Cyanogen Modu.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12454
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #21 on: August 23, 2012, 07:27:07 »
no tak planý poplach to nebyl ale že bude chyba v ROMce jsem předpokládal protože jinak by mě už dávno uživatelé zbombardovali maily a zprávami. Ten CM je nějaký beta build?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline psuk

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 77
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #22 on: August 23, 2012, 11:42:40 »
Vyzkousel jsem 4 ROMKy postavene na Androidu 4.1.1. a pada to na vsech. Na Tabu mam taktez 4.1.1. a bez problemu. Takze spatne chovani je pouze v kombinaci Samsung Galaxy S a 4.1.1.
Kazdopadne na stejne chovani si stezoval nekdo i zde: viewtopic.php?f=28&t=1393&p=14508&hilit=vytuhne#p14508 a jeste nekde jsem to cetl, ale to uz nedohledam.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Sodobar

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #23 on: December 11, 2012, 15:05:48 »
Ahoj, nedávno jsem si tu "stěžoval", že po změně potřebuji k oddálení aktuálního měřítka ne jednou tapnout, ale třikrát.
Po poslední změně, kdy byla přidána funkce lupy počet tapnutí zvýšil na 4...
Napadlo mě, jestli by tato funkce (50%) nešla přidat do možností bočního panelu. Tak by se nemuselo nic měnit a kdo by chtěl, tak by si to nastavil.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12454
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #24 on: December 11, 2012, 15:13:13 »
no když podržíš dlouze tlačítko s lupou, vyskočí ti okno kde si nastavíš jaká akce se má na tom tlačítku provádět jako defaultní
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Sodobar

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #25 on: December 11, 2012, 15:34:02 »
Aha, zajímavé, díky. Hned jsem to použil také pro "Zobrazit pohled".
Nicméně, jsem opět na třech. Dovolil bych si oživit myšlenku, že po stisknutí "Uzamknout zoom" by se zobrazil zoom, který byl použitý naposledy. Pokud někdo používá zoom 200%, tak si ničeho nevšimne a když někdo používá zoom 50%, tak pro něj to bude zlepšení.
Přijde mi to jako win win situace :-)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Čelda

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 150
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
  • Device: Samsung Galaxy A8 (dualSIM) Android 9, formerly: Lenovo VIBE Shot (dualSIM) Android 6.0.1, Gigabyte G1355 (dualSIM) Android 2.3.4
Re: Zoomování uzamčené mapy
« Reply #26 on: December 15, 2012, 01:40:18 »
Když už jsme u těch tlačítek, měl bych taky jeden dotaz (mírně offtopic):
Nešlo by někam (? volitelně do pravého panelu) nějakým způsobem přidat (resp. dát uživateli možnost přidat) tlačítko, které na jeden stisk ukončí aktuálně prováděné navádění nebo navigaci ? Nevím, jestli dělám něco zbytečně složitě, ale normálně mně to (např. při navádění na kešku) zabere tři kliky, přičemž poslední je v menu, takže za chůze se hůř vybírá.
Mimochodem, proč se u navigace (ne u navádění) k bodu po jejím ukončení Stopa sama nesmaže (musím to udělat ručně; když to neudělám, "hnije" tam i při příštím spuštění Locusu), i když jsem při zahájení navigace NEzatrhl checkbox "Trvalé uložení" ? (K čemu teda ten checkbox vlastně je ?)
Díky za info !
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »