Author Topic: Cyklomapy ČR  (Read 4505 times)

Offline pavel125

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Cyklomapy ČR
« on: March 23, 2012, 11:16:38 »
Zdravím,
chci se zeptat, jak můžu dostat do Lotusu Pro cyklomapy ČR? Aby mohl fungovat v terénu offline. Jsou tam v shopu nějaké vektorové mapy půlky světa, které mně k ničemu. Když vyberu mapy MTB ČR, vyberu oblast, například Praha a okoli, tak stáhne jenom půlku, t.z. 3500 obrázku z 6500 a dál vlak nejde :-) Je to hrozně nepřehledné, co zdarma a co je placené. Mám do auta aplikaci Sygic navigation, tam je všechno srozumitelné. Vyberu stát, dám stáhnout a je to OK. Předem děkuji za radu.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12528
  • Thanked: 796 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Cyklomapy ČR
« Reply #1 on: March 23, 2012, 11:36:46 »
Zdravím,
  srozumitelné v Sygicu to je asi taky proto, protože nabízí jen jediné možné mapy a tím to končí. Vectorové mapy jsou celého světa, pokud něco chybí, je to chybka a ne záměr. Každopádně pokud vektorové mapy nevyhovují, pak u každé online mapy je popis co s ní lze dělat. To stahování MTB ČR je omezené na 10 000 dlaždiček denně. Když se ti stahování zastaví co to napíše? Navíc je tam možnost pokračovat později při přerušení, takže to nefunguje?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline pavel125

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Cyklomapy ČR
« Reply #2 on: March 23, 2012, 12:34:40 »
Píše, že je již započaté stahování. Takže zítra v okamžiku připojení na WI-FI, Locus sám dotáhne zbytek? Protože když dám stáhnout znova, tak Locus zase stáhne jenom 3500 obrázku z 6500 a tím konči :-)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12528
  • Thanked: 796 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Cyklomapy ČR
« Reply #3 on: March 23, 2012, 12:37:27 »
no těch 3500 proběhne hodně rychle ne? (měl by jen zkontroloval ty stažené). Jestli to na 3500 končí, pak jsi už musel ten den stáhnout těch zbylých 6500 (do celkových 10,000) ... jinak stačí se podívat do záložky Online mapy, kliknout na OSM mapy a doprostřed řádky té tvé MTB CZ a v informacích by měly být onformace kolik jsi stáhnul, koli ještě můžeš, atd ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline pavel125

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Cyklomapy ČR
« Reply #4 on: March 23, 2012, 12:46:12 »
Jo, stáhne to rychle. Jasně, zkusím to dotáhnout postupně. Díky za radu.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12528
  • Thanked: 796 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Cyklomapy ČR
« Reply #5 on: March 23, 2012, 13:16:18 »
není zač. Jinak jestli něco konkrétního není jasné na, řekněme raději druhý pohled, tak písni. Rád bych se pustil během jara do nějakého grafického "re-designu" aby to prostě vše bylo hezčí, jasnější, upravenější ... tak snad to ve výsledku na přehlednosti přidá a pomůže se zorientovat
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download