Author Topic: Locus - addon GeoGet Database  (Read 8041 times)

Offline Honza_

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #15 on: March 25, 2012, 19:29:36 »
Quote from: "tprochazka"
Už se zdá, že je vše opraveno. Díky moc. Jen jsem si teď všiml, že v režimu Live map se občas při přiblížení ztrácí keše. Je tam, pak zazoomuju a ona zmizí s už se neobjeví, takže ty živé mapy raději ještě moc nepoužívat.
Toto se mi stává u vyluštěných mystery keší. Vypozoroval jsem, že jakmile se dostanou původní souřadnice mimo mapu, tak vyluštěná mystery, přesunutá na final waypoint zmizí.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #16 on: March 25, 2012, 20:37:36 »
Aha, to bude asi přesně tento důvod... to asi ale asi nebude mít tak jednoduché řešení :-(
Finální souřadnice se v databází geogetu ukládají  do úplně do jiné tabulky a je poměrně složité nad nimi hledat.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #17 on: March 26, 2012, 13:00:52 »
Quote from: "menion"
ještě jsem objevil problém s tím že se přepisují v Locusu nově označené "Nalezené" keše ale to bude teď v dalším release. No live mapa je pořád ve stádiu vývoje ale věříme že až bude šlapat jak má, bude to velmi velmi užitečná funkce :)

Také si to myslím. Tohle měl google do svých map udělat už dávno, umožnilo by 3rd aplikacím přidávat další vrstvy do mapy, stejně jako se aplikace mohou integrovat třeba do systémového hledání.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline wlashack

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 192
  • Thanked: 3 times
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #18 on: March 26, 2012, 15:54:34 »
Možná blbá otázka, s Geogetem se teprve učím, ale přece: jde do Locusu importovat jen vybrané body z geogetí databáze (Seznamy), anebo pouze celou databázi, a seznamy si musím importovat tak, že si je z Geogetu vyexportuji jako PQ? Díky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #19 on: March 27, 2012, 13:02:10 »
Podle mě se vždy importuje okolí bodu zobrazeného na mapě (tedy podle nastaveného filtru)
A nebo v případě Live mapy to, co je právě v zobrazenén výřezu mapy.
Podstata je tedy v tom, že máš na mapě všechny keše s Geogetu
pokud chceš jen nějaký omezený speciální seznam, třeba top keše, tak asi přes PQ nebo přes speciální Geoget DB, kde budou jen tyto body.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Rendy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #20 on: May 05, 2012, 16:29:03 »
Zdravim, mám tu jeden problém u čerstvé nainstalovaného geogetu. vše nastaveno snad správně,  dam nacist kesky a locus vyhodi hlasku "nepodarilo se nacist kesky (lenght=1 region start= 0..." atd...co s tim prosím pěkně? :(
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline wlashack

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 192
  • Thanked: 3 times
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #21 on: May 05, 2012, 17:07:26 »
Mohlo by pomoct znovu nakopírovat databázi Geogetu do telefonu. Sám jsem zažil něco podobného a přestože jsem nikdy s kopírováním dat do telefonu neměl problém, v případě databáze Geogetu to opravdu bylo tak. Dokonce jsem ji rozchodil až po třetím zkopírování a zkoušel jsem to jen proto, že jsem narazil na příspěvky lidí, kteří měli stejný problém a takto jej vyřešili, samotného by mě to ani nenapadlo.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Rendy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #22 on: May 05, 2012, 18:22:28 »
Tak třikrát překopírováno a stále stejná hláška...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Dudko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #23 on: June 10, 2012, 20:38:58 »
Zdravim

Neviem ci som uplny blbec alebo cim to je, ale nedokazem to vobec sprovoznit, aj ked si v GeoGet-e na pc vytvorim databazu, nacitam tam cache z geocache.com, tak sa mi databaza aj "list" ulozia kazde zvlast, tak to potom skopirujem na telefon, najdem si v geoget database *.db3 subor a dam v Locuse nacitat tak pise ze databazovy subor nenajdeny...vedel by mi niekto napisat ci uz do spravy alebo sem, nejaky podrobny navod ako to cele sprovoznit, pripadne odkaz na takyto navod ?
Babral som sa s tym cez 2 hodiny a nic sa mi nepodarilo spravit aby to slo.. :oops:

Dik
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline dvzd

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 160
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #24 on: June 11, 2012, 11:48:57 »
Musíš v tom addonu správně zadat cestu k tomu databázovému souboru.

« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Dudko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #25 on: June 11, 2012, 20:07:24 »
tak uz mi to ide jak som skopiroval databazovy subor priamo na kartu, (predtym som ju mal v priecinku), takze zjavne si to nevie aplikacia nacitat z priecinku :oops: .

Este by som mal taku otazocku...ten *.ggt subor (" list" ) je na nieco dobry  alebo len pre ucely pc verzie GeoGet-u ?

A este dotaz...ked beham po mapke a kukam cache, tak mi obcas vyhodi hlasenie "Aplikacia GeoGet for locus(proces net.kuratkoo.locusaddon.geogetdatabase) bola necakane zastavena. Skuste znova"   Moze byt niekde chyba z mojej strany alebo je to bug, ktory spravi novsia verzia ?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline dvzd

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 160
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #26 on: June 12, 2012, 15:12:20 »
Jestli je "priecinok" složka, tak to samozřejmě načíst jde ze složky na kartě. Mám to v podsložce "import", která je v podsložce "data" a ta je ve složce "Locus".
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline jenda__

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #27 on: August 14, 2012, 18:34:52 »
Zdravím,
Můžu tady nahlásit bug? :-) Jen taková drobnost - když má soubor databáze GeoGetu v názvu mezeru, tak addon nefunguje a okamžitě po posunutí mapy v Locusu (s periodickými aktualizacemi) vyskočí hláška, že GeoGet addon přestal pracovat a samozřejmě se nezobrazí kešky. Stejný soubor bez mezery v názvu funguje bez problémů.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »