Author Topic: New SUPPORT forum  (Read 5194 times)

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
New SUPPORT forum
« on: January 18, 2012, 13:02:54 »
Hi to all,
  since yesterday, I decided to use as primary communication canal, new support forum on http://www.getsatisfaction.com web page,

so please, all new (or already existing, but not yet solved)
- issues
 - wishes and ideas
 - questions


  forward to http://www.getsatisfaction.com/locus

all more specific discussion, sharing of data or others, keep on current forum.asamm.cz site!

I really hope, that new system bring much better error reporting, controlling if your ideas/issues are already solved and for me mainly, better feedback on what should have higher priority!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline zailor

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: New SUPPORT forum
« Reply #1 on: January 18, 2012, 15:16:06 »
Is it possible to connect the new forum to Tapatalk? And how?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New SUPPORT forum
« Reply #2 on: January 18, 2012, 15:28:36 »
unfortunately not. If you prefer communication over tapatalk, you may just use this "old" forum. I was already looking, if they have some native application for android, but seems they have only app for iPhone ... maybe later

so no problem, discussion here isn't ending ;)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline wvb

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 218
    • View Profile
  • Device: Z1, Nexus 7, TrueSmart
Re: New SUPPORT forum
« Reply #3 on: January 18, 2012, 16:58:33 »
I also very much prefer Tapatalk for discussion or a native app..

Sent from my SGSII using Tapatalk
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Szczepanik

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: New SUPPORT forum
« Reply #4 on: January 22, 2012, 17:51:00 »
I am unlikely to visit anther site on a regular basis. I like the current forum because I have an RSS feed and Tapatalk so can easily monitor developments.
Quote from: "menion"
unfortunately not. If you prefer communication over tapatalk, you may just use this "old" forum. I was already looking, if they have some native application for android, but seems they have only app for iPhone ... maybe later
so no problem, discussion here isn't ending ;)
Tapatalk Supported Forum Systems:
•vBulletin 3.6, 3.7, 3.8 and 4.x
•phpBB 3.x
•SMF 1.1.11+, 2.0 RC and Final
•IPBoard 3.x
•XenForo 1.x
•MyBB 1.4 and 1.6
•Kunena 1.6
•bbPress 1.1 and 2.0
•WoltLab Burning Board (supported by third-party developer)
"You can also develop your own plugin with Tapatalk API"
Cheers
Tom
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New SUPPORT forum
« Reply #5 on: January 22, 2012, 21:12:57 »
as I wrote ... there is no problem with using this forum for some feedback, anyway expect that GetSatisfaction is "main" place for some public discussion - or at least more preferred for basic and new users
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline joeloc

  • Premium
  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 322
    • View Profile
Calibration or display bug
« Reply #6 on: February 01, 2012, 15:29:56 »
Locus behaves quite strange with a rmap I just created. It displays OK at first, waypoints and tracks are correctly placed. However, as soon as I start moving the map, the waypoints & tracks sort of "travel across". They do not stay where they belong but instead "move downward" on the map a little. The more I scroll, the more they are misplaced.

When I switch zoomlevels, all positions are fine again. But as soon as I start scrolling, waypoints travel off.

I suspect Locus might have problems with
a) maps close to the equator or
b) maps spanning the 0 degree lattitude boundary

CompeGPS MAP File
<Header>
Version=2
VerCompeGPS=6.72
Projection=3,Transversal Mercator, 0, 0, 0, 0,1
Coordinates=1
Datum=WGS 84
</Header>
<Map>
Bitmap=IGN200-MarokkoV3.rmap
BitsPerPixel=8
BitmapWidth=69495
BitmapHeight=125408
</Map>
<Calibration>
P1= 0, 0,,-20.8917514449311, 35.8416007924836
P2= 34747.5, 0,,-9.66523653676011, 37.3208713889446
P3= 69495, 0,, 2.09372000000695, 37.699649999995
P4= 0, 62704,,-17.908056963101, 19.8165689844945
P5= 34747.5, 62704,,-8.2044940572334, 20.5516666364999
P6= 69495, 62704,, 1.77274330043972, 20.7382028189627
P7= 0, 125408,,-16.8548160584998, 3.58237771924974
P8= 34747.5, 125408,,-7.69836579292717, 3.71000228861514
P9= 69495, 125408,, 1.66206799999545, 3.74229699999995
</Calibration>
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New SUPPORT forum
« Reply #7 on: February 02, 2012, 07:56:22 »
probably wrong forum anyway as usually .. some small sample map for testing? :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline joeloc

  • Premium
  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 322
    • View Profile
Re: New SUPPORT forum
« Reply #8 on: February 02, 2012, 08:44:22 »
oops... forum messup indeed. anyway, problem only shows with larger maps it seems. the smaller the map, the less wandering around. could be some kind of floating point / int rounding error for the waypoint positions when maps are scrolled. it adds up over time and is reset when i change zoom levels.

anyway, i'll upload a testmap. check your email for the link in 3 hours :).
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New SUPPORT forum
« Reply #9 on: February 02, 2012, 08:48:56 »
perfect thanks
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11177
  • Thanked: 266 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New SUPPORT forum
« Reply #10 on: February 08, 2012, 13:28:21 »
so topic closed. GetSatisfaction is already running and seems to be really good choice. At least for me. Thanks for your opinions!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!