prepísanie súradníc

Started by bolda, March 15, 2026, 15:02:25

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bolda

Na stránke kešky na geocaching.com som upravil súradnice na finálne ( klasika, hore pri východzích je tužka a tam sa vykoná zmena ).
V Locuse použijem pri tejto keške z hlavného menu z položky "Nástroje" funkciu "Aktualizovať geocache". Avšak moje finálne súradnice mi to v Locuse neprepíše na aktuálne z webu stránky.
Už som skúšal kdečo, neviem si s tým poradiť. Neustále ísť cez menu "Upraviť" a tam manuálne prepisovať je zdĺhavé. V trojke s tým problém nebol.

Ďakujem za akúkoľvek radu k poriešeniu problému.
  •  

KeokiD

Ahoj, u mě vše OK. Zkus se podívat do nastavení -> geocaching. Je tam nastavení přepisování finálních souřadnic.
Já mám Locus 4.32.4
  •  

bolda

Locus 4.32.4, ten mám aj ja.

Bohužiaľ už raz prepísané súradnice v Locuse mi už nejde znova prepísať.
Musím v Locuse súradnice kešky obnoviť ( na východzie - nevyriešené ) a znova aktualizovať geocache, aby ich zobralo zo stránky gc_com.

Pár klikov navyše, ale aspoň netreba prepisovať manuálne cez edit bodu.
  •  

Menion

Zdravím, a není to takto v pořádku? Pokud máš lokálně jiné, než originální souřadnice, update kešky by ti je přepsal. To ale přeci nechceš ne? Takto by dávkový update kešek ve složce přepsal všechny vlastní souřadnice.

Bohužel, ani v apce ani na serveru není čas, kdy došlo ke změně. Nelze tedy porovnat které souřadnice, zda lokální, nebo na serveru, jsou novější.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •