Problémy po upgrade z Locus Classic

Started by roze, November 08, 2025, 09:59:47

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

roze

Po několika letech používání Locus Classic jsem provedl upgrade na Locus Premium Gold. Locus Pro jsem už testoval před cca 1-2 roky, ale vrátil jsem se zpátky k Locus Classic. Mám podezření, že v Mojí knihovně mohly zůstat z mého dřívějšího testování pozůstatky, které mohly ovlivnit nynější první synchronizaci. Bohužel jsem se na knihovnu nepodíval před spuštěním sync.

V Locusu mám evidované obecné body (nikoliv kešky), řádově 20-30 tisíc, rozčleněné do několika desítek složek. Body eviduji v GeoGetu a z něj jsem dělal typizované exporty do GPX pro následný import do Locusu.

Instalace a první spuštění Locus Pro proběhlo OK a to mě svedlo k tomu, že jsem spustil i sync.
Udělal jsem patrně dvě chyby:
1) nezkontroloval důsledně převzetí dat z Locus Classic do Pro
2) neověřil stav/obsah Mojí knihovny před sync

Aktuálně mám tyto hlavní problémy:
1) telefon správně indikuje počet bodů  ve složce, ale po rozkliku složky se ukáže většinou pouze jeden nebo žádný bod. tyto složky nejsou po sync v knihovně. Aplikace hlásí... Tento filtr nepřináší žádné výsledky. žádný filtr při tom aplikován není.

2) varianta problému 1)
složka v telefonu indikuje správný počet 40  bodů, po rozkliku neukáže žádný, ale v plánovači je stav správný, složka body obsahuje a jsou zobrazeny na mapě
  •  

roze

Mám dojem, že to má nějakou souvislost s tím, jestli složka je/není zanořená. Neexistují pro zanoření limity?
  •