Kurzor - šipka

Started by Pcmann, May 01, 2025, 21:24:11

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pcmann

Ahojky,
Dá se prosím, v Locusu nastavit velikost a síla linii kurzoru? Přešel jsem na nový mobil S24+ přenesl ze zálohy Locus a nastavení, doinstaloval mapy a vypadá to, že všechno klape až na kurzor-šipku. Mám vybraný kurzor Locus (v.2014), který jsem měl i na starším mobilu a tam byl krásně viditelný. Na novém zařízení je kurzor tak titěrný, že ho stěží vidím a musím si zapnout "Zobrazit pohled" abych viděl , kde se kurzor nachází. I když si ho v nastavení zvětším třeba na 150%, linie kurzoru jsou tak tenké, že je málo viditelný. Spíše se zvětšuje úhel Zobrazení pohledu, než kurzor, který je pak na displeji moc velký. Potřeboval bych to obráceně zvětšit kurzor a Zobrazení úhelu pohledu nechat menší.
V minulých verzích šlo nastavit tento parametr viz. http://docs.locusmap.eu/doku.php?id=manual:advanced:customization:config#guiding_path_symbol, ale v novém config souboru jsem tento parametr "guiding_path_map_symbol" , který definuje tvar těch šipek, a barvu slo nastavit pomocí map_items_guiding_color a map_items_guiding_color_bg , nenašel.
Screenshot kurzoru v základu a po zvětšení. Díky.
  •  

Menion

V menu > nastavení > Ovládání > Hlavní obrazovka s mapou > Kurzory na obrazovce by nastavení velikosti mělo ovlivňovat i tento kurzor.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •