prenesenie udajov Locus zo stareho mobilu do noveho, mapy sa nepreniesli

Started by solide, March 29, 2025, 09:39:47

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

solide

Ahoj, kupil som si novy mobil Samsung S24 Ultra, kde som si pomocou aplikacie Samsung preklopil cely obsah s aplikaciami zo stareho mobilu do noveho mobilu.  Aplikacie sa preniesli , udaje som si preniesol podla tohto navodu:
Quote from: onelook on June 20, 2024, 11:17:09https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=manual:faq:move_to_new_device_sd_card
a vsetko fungovalo. Kedze sa mi novy mobil pokazil a menili mi zakladnu dosku, musel som opat po oprave preklopit cely obsah, tak ako predtym a podla tohto navodu Locus, co citujem.  Spravil som  potom opat z preklopenej aplikacie Locus  zo stareho telefonu export vsetkych udajov na Dropbox, aj na Google drive. V novom mobile som spravil import, zadal cestu, ale preniesli sa mi len body zaujmu a trasy. Ulozene ofline mapy zo stareho mobilu  sa mi ale nepreniesli. Neporadite prosim ako na to? Dakujem J
  •  

Joska 000

Ahoj. Nvm, co přesně myslíš of line mapami, ale já mám zkušenost, že kdykoliv jsem aplikaci přeinstalovával, tak jsem si locus mapy musel znovu nahrát ze serveru. Nikdy se mi nepřenesly. Vždy je možnost zakoupené mapy nahrát. Ovšem ne už ty aktuální.
  •