Author Topic: Mapové podklady-přesun na externí SD  (Read 2916 times)

plusminus

  • Guest
Mapové podklady-přesun na externí SD
« on: January 04, 2011, 13:00:36 »
Ahoj,

v první řadě bych chtěl poděkovat vývojáři za velice pěkný a hlavně užitečný program. Měl jsem snad všechny běžně telefonií platformy a vystřídal jsem spousty mobilních přístrojů. A musím řící, že tak pěknou a funkční mapovou aplikaci jsem zatím neměl.

Zpět k dotazu :

Mám Samsung Galaxy GT-i9000, Galaxy ma interní SD pamět o velikosti 6 GB, dále volitelnou micro SD kartu. Android mám 2.2.1 (na dotaz nemá vliv).

Lze přesunou mapové podklady z interní SD karty telefonu na externí SD kartu?
Důvod ext SD mám 16 GB mohu si tedy dovolit stáhnout vše a ještě zbude :)

Díky za odpověď

OK
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11596
  • Thanked: 352 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Mapové podklady-přesun na externí SD
« Reply #1 on: January 04, 2011, 13:36:00 »
Zdravím,
  no to zatím nejde, ale nejsi první kdo se mě na něco podobného ptá, takže to už vypadá, že s tím budu muset něco udělat.

ještě teda nevím jak to provést. Co mě tak napadá, asi by stačilo mít možnost v nastavení zadat alternativní cesty k mapovému(ým) adresáři že? Takže například jen středníkem oddělené cesty na jednotlivé adresáře? Hmm trošku humpolácké řešení, ale moc se mi nechce dělat s nějakým GUI pro zadávání cest. Promyslím, případně pokud tě něco "jednoduchého" napadne.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

plusminus

  • Guest
Re: Mapové podklady-přesun na externí SD
« Reply #2 on: January 04, 2011, 13:49:20 »
Děkuji za rychlou reakci, se středníky nemám problém :)

apropo jak tě mohu podpořit? (paypal ?)

OK
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11596
  • Thanked: 352 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Mapové podklady-přesun na externí SD
« Reply #3 on: January 05, 2011, 12:10:12 »
fajn, nějak to pořeším ...

ohledně podpory ... akorát jsem to včera řešil s nASem tady ... viewtopic.php?f=13&t=89
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline parda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Mapové podklady-přesun na externí SD
« Reply #4 on: February 02, 2011, 12:12:33 »
Omlouvám se, že vstupuji do vlákna, které neřeší můj problém. Angličtina je mi cizí.
Stáhl jsem si do Locusu mapy ve dvou měřítkách. Pak jsem se rozhodl pro podrobnější měřítko. Po stažení se mi ale vytvořily dvě samostatné mapy. Lze je nějak spojit?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11596
  • Thanked: 352 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Mapové podklady-přesun na externí SD
« Reply #5 on: February 02, 2011, 12:23:35 »
Hmm spojení je trošku komplikovanější. Jsou to SQL databáze takže je potřeba nějaký soft co ti je spojí. Doporučuji do té větší dostáhnout znovu tu menší tím, že po výberu oblasti zvolíš typ mapy "Externí" a vybeřeš už tu jednu stáhnutou.

Vyzkoušej a dej vědět!

Jinak s češtinou není problém. Pokud nějaký roblém bude, klidně si otevři nové vlákno s dotazem, tak moc to tu neřeším ... zatím!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline parda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Mapové podklady-přesun na externí SD
« Reply #6 on: February 02, 2011, 20:37:22 »
Podařilo se, díky.
Používám dlouho Trekbuddy. Dělám si sám atlasy. I pro LOCUS to jde -Mobile Atlas Creator. Asi nic nového, že. Bohužel většinu diskuzí čtu překládačem. Tak asi je to již někde popsáno.
Zdravím a ještě jednou díky za LOCUS a servis.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »