Author Topic: Accuterra maps do NOT show BLM???  (Read 626 times)

Offline 11elevenths

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: A10
Accuterra maps do NOT show BLM???
« on: April 11, 2022, 19:09:35 »
https://youtu.be/UCD-vuVAWjg

See attachment of BLM layer
 

Offline voldapet

  • Locus team
  • Master of Locus
  • *****
  • Posts: 536
  • Thanked: 22 times
    • View Profile
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #1 on: April 12, 2022, 19:04:42 »
Hi,
thank you for the message. Would you please send me PM with your current account (email address). You use in the Locus Store (menu > Locus Store > right account panel)
Thanks, Petr
 

Offline 11elevenths

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: A10
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #2 on: April 14, 2022, 04:49:18 »
 

Offline voldapet

  • Locus team
  • Master of Locus
  • *****
  • Posts: 536
  • Thanked: 22 times
    • View Profile
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #3 on: April 16, 2022, 12:12:34 »
You can probably use the URL from USGS Map service
https://gis1.usgs.gov/arcgis/rest/services/padus2_1/FeeManagers/MapServer/tile/8/101/45?format=png32
to define a custom online map for Locus Map.
More about custom online maps: https://docs.locusmap.app/doku.php?id=manual:advanced:customization:online_maps
 

Offline 11elevenths

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: A10
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #4 on: April 18, 2022, 05:28:46 »
I'm not a coder and can barely get this stuff working.  I tried to add the url you provided under "BLM" in providers.xml attached.  Can you please correct the code so put works if possible.


tia
 

Offline voldapet

  • Locus team
  • Master of Locus
  • *****
  • Posts: 536
  • Thanked: 22 times
    • View Profile
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #5 on: April 19, 2022, 12:36:42 »
there is edited XML - contains only USGS map. Please try it but I have to say, I haven't test it at all
 

Offline 11elevenths

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: A10
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #6 on: April 19, 2022, 15:45:12 »
unfortunately that usgs online map did not show any of the blm layer???
 

Offline voldapet

  • Locus team
  • Master of Locus
  • *****
  • Posts: 536
  • Thanked: 22 times
    • View Profile
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #7 on: April 20, 2022, 08:03:31 »
It should be the same layer as https://maps.usgs.gov/padus/
 

Offline 11elevenths

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: A10
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #8 on: April 20, 2022, 15:57:47 »
 

Offline 11elevenths

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: A10
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #9 on: April 27, 2022, 02:28:21 »
any chance Petr or someone can get this layer working as an online map???

I think it is close???...something in the syntax?
 

Offline voldapet

  • Locus team
  • Master of Locus
  • *****
  • Posts: 536
  • Thanked: 22 times
    • View Profile
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #10 on: April 27, 2022, 07:21:57 »
I'm sorry. There is a fixed XML
I attached also a screenshot from the app when the new map is used as an overlay above the basic online map.
 

Offline 11elevenths

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: A10
Re: Accuterra maps do NOT show BLM???
« Reply #11 on: April 28, 2022, 04:15:54 »
WOW!!!  it works and is very powerful for US locus users...this really should go in the default online map list...JUST WOW.  It is much clearer than Accuterra's layer...MUCH BETTER!!!

Thank you Petr!!!!!!!!!!!

any suggestions where to put the key for easy reference?  (attached)