čest,
verzia Locus Pro je 3.18.6 ake stare to je netuším...
android 5.1.1 resp 4.2.2 (nainstaloval som koli skuske lokus aj na ine zariadene a sprava sa to aj tam identicky)
RE:
mám tomu rozumět, že po kliknutí na ikonu rotace vyskočí též toto popup okno a v něm je jen "Rotate map" tlačítko, ne obě?
....ked kliknem na ikonu rotace, tak nevyskoci popup okno ale rovnou sa aktivuje ta rotace. show view moznost volby chyba (v minulosti bolo a uz dva mesiace nie je)
RE:
nicméně dle stylu dialogu, zdá se že používáš nějakou starou verzi Locusu, tam už pak těžko radit, takže v první řadě doporučuji update.
.....to nie je screen z mojho zariadenia.....to len aby vážená "posluchacska obec tohto fora" mala predstavu o co sa mi jedna
este by som vyuzil tu moznost, ze si mi odpisal Ty a opytam sa...aky typ kompasu v mobile je pre vyuzivanie tejto funkcie (show view) najlepsi. moc do toho nevidim (mobily ma nikdy nezaujimali) ale niekde na webe som cital, ze je lepsi magneticky-hardwareovy lebo ten ukazuje field of view aj ked aparat nie je v pohybe, kdezto digitalny ukazuje FOV iba ked je aparat v pohybe pricom udaje ziskava zo satelitov ? fakt tomuto nerozumiem a ani neviem, ci som si ten anglicky text vylozil a prelozil spravne. chcem si kupit novy mobil - prvy smart , konkretne samsung S5 mini a ked lovim geocache, by som tuto funkciu chcel vyuzivat.
dakujem