Author Topic: Smart maps_nezobrazování POI  (Read 1557 times)

Offline Joska 000

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 70
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: Xiaomi Poco
Smart maps_nezobrazování POI
« on: March 02, 2016, 09:05:25 »
Zdravím.Pokud si vytvořím v GeoGetu PQ,tak se mi ve smart maps body nezobrazí.Pokud ovšem načtu přímo z databáze,tak je to OK.
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart maps_nezobrazování POI
« Reply #1 on: March 02, 2016, 09:30:10 »
Zdravím,

nejsem si jist otázkou, nicméně řešíte aplikaci "SmartMaps"? Pak prosím směřujte dotaz na podporu této aplikace. Pokud řešíme Locus Map, tak potřebuju vědět přesněji co děláte, případně přiložit vygenerovaný PQ soubor na vyzkoušení. Díky
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Joska 000

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 70
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: Xiaomi Poco
Re: Smart maps_nezobrazování POI
« Reply #2 on: March 02, 2016, 12:25:29 »
Tak trochu upřesním. Mám aplikaci Smart maps oficiální a Locus s mapami dovede taky spolupracovat. Nebo spíše dovedl,ale důvod proč to teď nejde mi není znám,bo to používám velmi málo.Ale teď co je Lokus mapa přehlcena POI se k tomu občas vracím.Trochu to zjednoduším. Naimportuji PQ Locus mapy zobrazí ikony,přepnu na smart maps a je prázdno.Jinak soubor PQ má asi 17mega a asi 7000 poi.Spíš mě to mrzí,že mám koupený smart maps 1:10000 a je mi to k ničemu.Tak jsem experimentoval a zjistil,že mapa smart prostě tolik bodů nepobere.Musím to ještě vyfiltrovat na menší okruh nebo druh keše a pak je to OK. Trošku více piplačky,bo v Locus map se to zobrazí vše,ale zase to pomaleji načítá.
« Last Edit: March 02, 2016, 12:52:15 by Joska Pintrada »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart maps_nezobrazování POI
« Reply #3 on: March 02, 2016, 12:46:11 »
Oki, díky. Pak tedy jedině nasdílet váš importovaný soubor ať to mohu též vyzkoušet.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Joska 000

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 70
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: Xiaomi Poco
Re: Smart maps_nezobrazování POI
« Reply #4 on: March 02, 2016, 15:51:35 »
Tak to vypadá asi na nějaký špatný PQ soubor,ale nebudu to nijak řešit,bo jak zadám ve filtru poloměr třeba (100000metrů) ,tak se zobrazí vše správně.Jak ho vypnu tak ikony zmizí.
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Smart maps_nezobrazování POI
« Reply #5 on: March 02, 2016, 18:25:01 »
Myslím že tuším co by tohle mohlo způsobovat ale pokud máte poslední verzi locusu, tohle by se dít nemělo. Nicméně jak jsem psal - chcete-li abych se na to podíval, pošlete PQ, jinak s tím nic neudělám.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download