Kámo já Ti už ani nevím co jak bilo... čo sa zmenilo u GS a čo v Locuse...
V podstate už mi to je jedno....
Momentálne mi ide o jednu jedinú vec a to aby bez ohľadu na čas alebo pásmo alebo čokoľvek dokázal Locus zalogovať správny reálny dátum čo znamená:
Skutočne fyzický vykonam činnosť 29.2. a aj do logu zapíšem dátum 29.2. A aj to fyzický je odoslané 29.2. na stránku a výsledok je dátum 28.2. Toto sa bez ohľadu na čas, pásmo, GS, náladu, počasie alebo čokoľvek iné NESMIE DIAŤ!Keď už nič iné nebude fungovať ale dátum - deň nálezu je základná vec logu ktorá musí byť za každých okolností správna. Na ton sa snáď zhodneme?
Doplnenie:
V GS profile sa dajú nastaviť len súradnice domova ktoré ale zjavné neriešia v akom časovom pásme sa nachádzajú. Vidno to podľa toho že v noci a skoro ráno je ešte pri včerajšom náleze napísané že "dnes".
Ako to funguje cez API vieš Ty. Predtým to fungovalo takže to vidim tak že Locus bude musieť prevádzať čas na +8 (letný +9? Aj v US majú letný posun takže asi ani nie)
Apropo toto by fungovalo len pre naše pásmo. Locus musí správne fungovať v akomkoľvek pásme takže nie +8 absolútna hodnota ale + hodnota rozdielu medzi časom GS a časom pásma v akom je nastavené zariadenie.
Tuším som popísal starý spôsob ktorý fungoval na malé detaily správne.