Mapa sqlitedb umiestnena na extSDcard ma za nasledok jej znefunkcnenie

Started by pabo, October 27, 2015, 21:05:03

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pabo

Ak mam mapu s priponou sqlitedb umiestnenu na internej karte zariadenia - tak je vsetko v poriadku.
Z dovodu jej malej kapacity som ju potreboval presunut na externu sd kartu.
Nakopiroval som ju na externu kartu k vektorovym mapam.
Pri starte Locusu sa :
- Locus skonci s chybovou spravou "Problem s pridanim mapy " a cesta i s nazvom spominaneho suboru  .. sqlitedb  [Chyba: neznamy problem]
- externa SD karta sa "strati" - system ju nevidi (v totalComanderi - predtym bola, teraz nie je) - tento stav pretrvava az do restartu zariadenia. Po restarte znovu vsetko funguje, az kym znova nespustim Locus Pro.

Ak chcem Locus pouzivat, musim spominanu mapu vymazat z externej sdCARD, pripadne presunut opat na internej karty.

Locus Pro som si kupil len asi pre tyzdnom, predtym som ho nepouzival.

Pouzivam android verzie 5.1.1
Vychodzie priecinky aplikacie Locus (v menu Rozne) - mam nastavene - podla navodu co niekde visi - pre nastavenie mapsVector, Backup a data/SRTM

Mapy (s priponou map ), umiestnene na externej sd card funguju v poriadku (pouzivam napr. mapy smartMaps aj ine..)

sqlitedb mapy na ext. sdcard su vsak nepouzitelne a to mi velmi chyba.

Poznamka: Na ziadnej inej aplikacii som nezaznamenal ziaden problem s SD card (pouzivam tomtom, prehravanie vidia roznych formatov...) , teda kartu mi neznefunkcni ziadna aplkucia, len LocusPro s sqlitedb mapou.

Poradte, prosim co s tym moze byt, pripadne opravte tento problem
Dakujem
  •  

Menion

- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •  

pabo

•  

pabo

Problem som vyriesil tak, ze som externu kartu preformatoval na ntfs.
Locus funguje korektne - Mapa  sqlitedb umiestnea na extSDcard funguje ok.
  •  

Menion

Jsem rád že vyřešeno. Takže přeci jen je to nějaký problém v CM a jeho práci s kartou. Hmm na tohle jsem jako vývojář apky krátký.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •