Zdravím,
Po čase som sa dosta k GC Offlinizeru a skúsil uložiť keše pre offline použitie. Ako som už písal skor v inom vlakne že ma táto funkcia nechala v štychu minulý rok v zahraničí.
Dnes som skúsil stiahnuť a uložiť 200 keš. Dal som aktualizovať a stiahnuť logy a následne použil funkciu GC offnizer. Locus pracoval, postupne prešiel keše, vypisoval stiahnuté, chýba 0, percenta.... Po ukončení vypísal hotovo. Pozrel som zopár keš a všetko sa zdalo OK. Obrázky v listíngoch aj v záložke "obrázky" sú.
Zvolil som locus do offline modu a znova šiel pozrieť obrázky. Pri predchádzaní listingov som si všimol že mobil ťahá data! Ako to je možné pri mode offline!? CHYBA!
Takže som skúsil off dátove pripojenie a znova skúsil pozrieť listing a obrázky.
V zopár keš obrázky zostali asi tak 10 rozne náhodné keš.
V ďalších čo som prešiel asi 20 už v listíngoch len zemegule www s otáznikom, v logoch sem tam zostal maličky náhľad no po kliknutí už prázdne okno!
Ako má ta funkcia pracovať a čo uložiť? Píše sa v nej že uloženie obrázkov!
Skúsil som pozrieť do adresáru Locus, data, geocaching no štruktúra ide ďalej písmená a čísla a nepochopil som systém riadenia tak som len sem tam našiel nejaku keš v adresár s GC Číslom. Vacsinou len jedna najviac dve v jednom adresáry napríklad locus, data, geocaching, R, 4, (srozne písmená a čísla) a tam GCxxxxx a uložené obrázky.
GC Offinizer NEFUNGUJE! Alebo?
Ďakujem za odpoveď prípadne skúsenosti niekoho kto tu funkciu používa v offline režime bez dátoveho pripojenia.