Author Topic: question about widget  (Read 985 times)

Offline sehyuk2

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
  • Device: android
question about widget
« on: December 13, 2014, 05:17:41 »
Phone info. : gallaxy S (android 2.3.6)
Locus Map version : Locus Map Pro .3.5.1

Hi Menion ~

I can't use the new feature of widget for track record.
When i try to set the widget, the following error message is appeared.

An error has occured while loading the widegt

Is there any limitation for android version?
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11646
  • Thanked: 367 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: question about widget
« Reply #1 on: December 13, 2014, 10:20:59 »
This happen when you try to add a widget again? Hmm weird.

Truth is, that I do not tried widget on 2.x device, so I cannot be 100% sure. Thanks, I'll check it on simulator
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Christian

  • Premium
  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 818
  • Thanked: 10 times
    • View Profile
Re: question about widget
« Reply #2 on: December 13, 2014, 10:48:49 »
Do you use app2sdcard? Then it doesn't work.
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11646
  • Thanked: 367 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: question about widget
« Reply #3 on: December 13, 2014, 13:27:31 »
Nono, issue is really in a locus. Widgets seems not to work even in simulator so I was able to test it and find a little bit weird issue. With small hack - fixed. So in next version. Thanks for report!
« Last Edit: December 14, 2014, 07:49:07 by menion »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline sehyuk2

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
  • Device: android
Re: question about widget
« Reply #4 on: December 14, 2014, 02:38:38 »
Thanks a lot !!

I think the widget is really good function.
I hope that i can use it in the next version.