Zdravim uzivatelov Locusu.
Dlhsi cas som needitoval zaznamenane trasy (cca 6 mesiacov), takze netusim v ktorej verzii nastala zmena/chyba. Dnes som sa podujal spravit si v nahratych trasach poriadok, prekvapilo ma vsak fungovanie funkcie "Vyplňte výšky".
V predchadzajucich verziach som pri editacii zaznamenanej trasy zadal prikaz "Vyplňte výšky", na co sa ma Locus opytal ci to chcem vykonat "online", alebo "offline". Po vybere "online" si Locus nacital nadmorske vysky bodov zaznamenanej trasy z webu. Vysledkom bola presnejsia statistika a realite blizsi graf, kedze povodne data z GPS prijimaca tykajuce sa nadm. vysok su dost nepresne.
Vo verzii 3.4.0 prikaz "Vyplňte výšky" nefunguje ako predtym. Neopyta sa, ci ma stahovat data online, alebo offline, objavi sa oznamenie ze nacitava nejake data (netusim vsak odkial), vysledny graf a statistika su vsak este horsie, ako povodne data z GPS prijimaca (nerealne stupanie, klesanie, nadm. vysky). Uz raz takto nacitane vysky sa nedaju vratit spät.
Neviem, ci je chyba niekde v nastaveniach, presiel som cele menu, ale nic ohladom tohto som nenasiel, predtym mi kazda nova verzia zachovala predch. nastavenia a s vyplnenymi vyskami problem nebol.
Vdaka za vsetky odpovede