Author Topic: Automatic waypoint loading  (Read 1445 times)

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2904
  • Thanked: 161 times
    • View Profile
  • Device: Samsung XCover 4s Android 11
Automatic waypoint loading
« on: November 07, 2014, 15:49:11 »
Hello menion
this function  work no more ::)
I have tested it with my available apk´s ;)
Last version for me it work is 3.2.3
on my next available 3.3.0 it doesn´t work
« Last Edit: November 07, 2014, 15:51:28 by balloni55 »
Locus PRO 3.55.1
Locus Map 4.4.3.28 GOLD
LMP User ID 3e620e7590
LM4 User ID e06d572d4
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12513
  • Thanked: 789 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Automatic waypoint loading
« Reply #1 on: November 07, 2014, 18:00:09 »
When you wrote this message, I was just released new version on Google Play. Anyway I did a quick test and it works correctly for me.

Do you have checked waypoints you wants to load in geocaching settings? I know, stupid question, but just for sure.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2904
  • Thanked: 161 times
    • View Profile
  • Device: Samsung XCover 4s Android 11
Re: Automatic waypoint loading
« Reply #2 on: November 07, 2014, 20:07:13 »
Quote
did a quick test and it works correctly for me.
sure you are right!
My problem, we discus in german board about "delete temp map items" and so i deleted them....
I was sure after restart of Locus temp mapitems apeare onceagain, but they didn´t :(
Now i found, after user delete temp map items he had to deactivate the POI, or complete folder and activate them new to get the additional  waypoints back on map.
Locus PRO 3.55.1
Locus Map 4.4.3.28 GOLD
LMP User ID 3e620e7590
LM4 User ID e06d572d4
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12513
  • Thanked: 789 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Automatic waypoint loading
« Reply #3 on: November 07, 2014, 20:34:02 »
yes that's correct. This "automatic loading" - probably it's not clear (agree) - is used only when you load a points. Not everytime (so in this case when you start app), but only when you load a point in a folder. This allows to keep state of loaded caches/waypoints same after you start app.

Because in your case, Locus should always load all waypoints no matter of previous state.
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2904
  • Thanked: 161 times
    • View Profile
  • Device: Samsung XCover 4s Android 11
Re: Automatic waypoint loading
« Reply #4 on: November 10, 2014, 10:30:04 »
Quote
This "automatic loading" - probably it's not clear (agree)
i think so ;)
in my understanding on each start of locus, funktion should be as in settings set, user do not remember that he "hide temp points" few days ago :-[
Locus PRO 3.55.1
Locus Map 4.4.3.28 GOLD
LMP User ID 3e620e7590
LM4 User ID e06d572d4