Tak jsem to (viz subject) byl včera prakticky zatestnout na keškolovu. Myslím, že nová práce s kešemi a waypointy obecně bude dobrá, ale zatím je tam celá řada "porodních bolestí". Tady mám nějaké příklady:
1) Telefon si "pořád" (z mého pohledu nesmyslně) povibrovává tam, kde to dřív nedělal - rozkliknu keš na mapě, zavibruje, rozkliknu podřízený waypoint (třeba parkovací bod), zase zavibruje. Dá se to někde vypnout ?Z mého pohledu to k ničemu není a jen to vybíjí baterku.
2) Mám zapnuté navádění k nějakému podřízenému wpt keše (třeba souřadnice stage). Vyskočím zpět do mapy. Chci se znovu podívat na listing keše, kliknu v mapě na ikonu keše (tj. ne toho podřízeného bodu, ale "mateřské" keše) a při otevírání keše se mi zároveň ukončí navádění k jejímu podřízenému waypointu ! Proč ?
3) Neuvědomuju si přesně, jak to bylo dřív (domnívám se, že jinak), ale nikde v záložkách wpt keše nemůžu nalézt informaci, kdy byla keš založena - v záložce "základní info" se mně v kolonce "Schováno" ukazuje nějaké evidentně jiné datum, zřejmě kdy jsem já vytvořil tento waypoint nebo tak něco.
4) Pokud na mapě rozkliknu podřízený bod keše, vstoupím přímo do něho (OK). Pokud se ale dál chci podívat na jeho "mateřskou keš" a kliknu na ikonu krabičky, nefunguje to - namísto toho se skočí do mapy. (Ale "jen většinou", viděl jsem, že to i zafungovalo, ale nevím, na čem to závisí. Možná když příjdu do podřízeného wpt z mateřské keše, tak návrat funguje, když přijdu přímo z mapy, tak ne.)